Mr. Stacks, een waar (vegan) pancakewalhalla

Heb het al wel vaker laten vallen, maar als er iets is waar je me ’s nachts voor mag wakker maken, dan zijn het wel pancakes. Van oud-Hollandse zo-plat-als-een-dubbeltje-pannenkoek tot de Amerikaanse fluffy variant, I’m in. Of je nu een rasechte pannenkoekenfan bent of niet, ik weet zeker dat je bij de nieuwste pancake aanwinst van Amsterdam gaat smullen. Maak kennis met de all-day breakfast spot Mr. Stacks Amsterdam.

Mr. Stacks: vegan it is

Als kickstarter van je dag of late brunch, bij Mr. Stacks kan je de hele week tussen 9:00 en 17:00 pancakes eten. En goed nieuws voor de veganista’s onder ons: de menukaart bestaat voor 85% uit vegan varianten. Vegan is how they roll. Alleen al daarmee weten ze zich te onderscheiden van andere Amsterdamse pannenkoekenbakkers. Qua menu kan je denken aan pancakes als: de beetroot hummus stack, matcha breakfast stack of cinnamon rollercoaster stack. Kan uit ervaring vertellen dat die laatste twee me naar meer smaakten.

Wil je voor of na je workout flink je eiwitgehalte opkrikken? Op een lekkerdere manier dan met de choco protein stack ga je die eiwitten niet binnenkrijgen. En dan zijn er nog drie non-vegan varianten: de shakshuka, BBQ chicken en salmon Atlantic stack. Toch niet zo in de mood voor pancakes? Dan kan je gaan voor de power starter of blue spirulina ocean bowls.

Mijn +1 en ik waren de gelukkigen om als eersten hun vegan cheesecake te proeven. Heb je na de pancake stack nog een gaatje over voor een toetje? Twijfel niet, ga ervoor want lekker dat ie is! Of je gaat voor de coconut parfait én cheesecake voor als je niet kan kiezen (*wink*)

Mr. Stacks vegan pancakes Amsterdam

Bubble Tea, yes please

Al dat lekkers is niet het enige wat ze bij Mr. Stacks voor je in petto hebben. Ook hun drankenkaart verdient je aandacht. Daarnaast viel mijn oog direct op de bups aan bubbel tea’s. Was hier (nog) niet mee bekend, maar het blijkt dus overgewaaid te zijn uit Taiwan. Ze hebben ze in alle kleuren en varianten inclusief de tapioca-balletjes waar deze thee zo om bekend staat.

De vegan pancakes en super vriendelijke service van Mr. Stacks hebben een steady plek in m’n top 3 van beste pancakes in Amsterdam geclaimd. Dan moet je van goede huize komen hoor! Ga binnenkort zeker eens bij ze buurten in de Govert Flinckstraat in De Pijp.

Kleine impressie:

Mr. Stacks vegan pancakes AmsterdamMr. Stacks vegan pancakes AmsterdamMr. Stacks vegan pancakes AmsterdamMr. Stacks vegan pancakes AmsterdamMr. Stacks vegan pancakes Amsterdam