MR PORTER veggies & fish for ladies

Kort geleden mocht ik met een fijne groep ladies de vegetarische gerechten van MR PORTER ontdekken in aanloop naar de World Vegetarian Day op 1 oktober. Waar MR PORTER vooral bekend staat als place to be voor de vleeseter, is het ook een absolute must-visit voor de dames die zich niet aan de vleesgerechten wagen. Want ook de groente- en visgerechten bij MR PORTER zijn goddelijk lekker!

Steeds meer mensen kiezen voor een vegetarische levensstijl. Dit is natuurlijk een mooie ontwikkeling voor de wereld. Iedereen moet natuurlijk doen wat ie zelf wil, maar ik vind dat er ook voor de niet-vleeseters ruime keuze moet zijn. Gelukkig hebben veel places to be tegenwoordig ook een grootse keus aan vegetarische gerechten en bij MR PORTER wil je alles op de kaart! Zo lekker! Er is ook vis voor de liefhebbers… en alles is met liefde bereid! Het resultaat? Een top avond met de lekkerste happen tot in de kleinste details op je bord geserveerd. En nog een plus: je rolt zo vanuit MR PORTER de MAD FOX is. Ik zei het: je wilt het!

Dit bericht bekijken op Instagram

Yesterday with these pretty foxy ladies @mrporter_official #mrporterofficial #mrporteramsterdam we had a lot of veggies and fish, perfect before you dance the night away @madfoxclub Lovely weekend! . . . . . #girlsnight #party #thatsdarling #clubbingamsterdam #verilymoment #girlsgirlsgirls #letsneverforgetthosedays #veggies #nomeat #foody

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op

image001