Signature rijsttafel bij Mama Makan in het Hyatt Regency Amsterdam

Alweer een flinke poos geopend: Mama Makan in het Hyatt Regency hotel in Amsterdam. Het royale restaurant staat bekend om z’n Indonesische specialiteiten. Je hapt er sateetjes, de signature rijsttafel en andere Indonesische snacks, maar dan net even sjieker.

Schermafbeelding 2017-10-30 om 13.24.15

Bij Mama Makan draait het om fine dining en de borden zijn stuk voor stuk mooi opgemaakt. Voor of na het diner kun je borrelen in de bar en een cocktail drinken. Dit deden wij natuurlijk. En we kozen voor de rijsttafel want dan heb je van alles wat. Eerst een ronde voorgerechten, dan de main courses en jawel: ook nog een toetje. Omdat alles zo lekker is knap je aan het einde van de avond echt uit elkaar.

rijsttafel

DE signature rijsttafel

desert mama makan

Heel veel toetje….

Het restaurant is ontworpen door architectenbureau Concrete en het ziet er allemaal zo waanzinnig mooi uit. De giga open keuken heeft goede afzuiging want je ruikt niet naar restaurant als je de tent verlaat maar je kunt dus wel in de keuken kieken. Of zitten aan de bar. Nog leuker dan de bar zijn de grote ronde tafels met draaiplateaus. ZO COOL!

Ga naar de website van Mama Makan voor meer informatie.