Mama Makan organiseert Bottomless BBQ op World Orangutan Day

Gok dat de kans vrij klein is dat je dit in je agenda hebt staan, maar zondag is het ‘World Orangutan Day.’ De dag dat de orang-oetan, wiens DNA voor 97% overeenkomt met ons (!), wereldwijd eens flink in de spotlights wordt gezet. Zo ook in Amsterdam, en wel bij Indonesisch restaurant Mama Makan. Aanstaande zondag 19 augustus tussen 12:30 – 15:30 nog geen plannen? Dan heb ik iets leuks voor je!

Mama Makan, meer dan saté en rijsttafels

De eerste b’day hebben ze inmiddels alweer achter de rug bij Indonesisch restaurant Mama Makan, time flies! Een culinaire plek die is geïnspireerd door de sterke roots die ons land met Indonesië verbindt. Met dank aan onze Oosterse vrienden kunnen wij hier genieten van onder andere heerlijke, volgeladen rijsttafels, nasi goreng en de all-time favourite van velen…saté. Echter, bij Mama Makan houdt het niet op bij het eten. Ze willen ook graag iets terug doen voor het land dat hen zo heeft geïnspireerd. Zo hebben ze onder andere twee Indonesische orang-oetans – Mona en Okto – van the Orangutan Foundation geadopteerd, een soort dat verdrietig genoeg met uitsterven wordt gebruikt.

Mama Makan World Orangutan Day

Help de orang-oetan door te komen bbq’en!

Bij Mama Makan willen ze Mona, Okto én het werk van de helden van the Orangutan Foundation vieren. Hoe kunnen ze dat beter doen dan door een Bottomless BBQ op ‘World Orangutan Day’ te organiseren? Terwijl jij drie uur lang op je lazy Sunday met het zonnetje op je bol (fingers crossed) kan genieten van een kleurrijke cocktail, veel Indonesisch lekkers en live muziek, draag jij tegelijkertijd je steentje bij aan het goede doel. Elke bbq’er betaalt €25,- waarvan €1,- wordt gedoneerd aan de Indonesische organisatie. En mocht je meer kunnen missen, dan is dat natuurlijk meer dan welkom!

Bottomless BBQ facts:

Wat: Bottomless BBQ
Wanneer: zondag 19 augustus
Tijdstip: 12:30 – 15:30 uur
Kosten: €25,-
Waar: Spinozastraat 61, 1018 HJ Amsterdam

Reserveer je spot hier!