Knus onder een dekentje met de romantische films van WithLove

Korte dagen, guur weer, dat vraagt om knisperend haardvuur, kaarsjes, dampende thee en met feelgoodfilms op de bank kruipen. Met WithLove. Dé romantische streamingdienst van Nederland met enkel feelgoodfilms en – series. It’s the most wonderfull time of the year! Dat vinden wij hier op het Enfait HQ dus écht. Sterker nog: yours truly komt het huis niet meer uit. Jawel, enkel voor werk of lange wandelingen om vervolgens weer neer te ploffen voor de haard met een romantische film.

In de winter is het tijd om je terug te trekken, om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Hoe fijn is het dan om jezelf onder te dompelen in heerlijke romantiek en comedy. WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Voor slechts €5,95 per maand kom je de winter door met meer dan 250 romantische films. Dit zorgt voor úren zwijmelen voor de buis. Uiteraard mogen kerstfilms niet ontbreken en dit jaar zullen er maar liefst 70 kerstfilms op WithLove verschijnen. Kerst komt voor ons nooit te vroeg en met de films die vanaf 19 november verschijnen, komen wij all the way in kerstsferen. Ben jij benieuwd welke heerlijke films er te zien zijn? Kijk dan snel op WithLove.

Enkele romantische films die bij ons bovenaan het lijstje staan zijn:

The Book of Love

Henry (Jason Sudeikis) is een introverte architect. Na een auto-ongeluk waarbij zijn vrouw Penny (Jessica Biel) plotseling overlijdt, besluit hij  de dakloze tiener Millie (Maisie Williams) te helpen. Millie wil samen met haar vriend “Dumbass” (Orlando Jones) naar een afgelegen eiland zeilen.
romantische films

Mum’s list

Het koppel Singe en Kate wonen samen met hun zoons in Somerset. Ze houden veel van elkaar en niets lijkt hun zorgeloze leven in de weg te staan. Tot dat Kate de diagnose borstkanker krijgt en niet meer zo lang te leven heeft. Ze wil haar gezin niet achterlaten zonder haar wijze levenslessen die ze opschrijft. Mum’s list zeg maar… ontroerend mooi.
mumslist

Ride

Een moeder reist het hele land door voor haar zoon die stopt met zijn studie om een surfer te worden. In de film zie je hoe ver je kan gaan in de liefde voor je kind. En dat het je niet altijd dichterbij elkaar brengt…
Ride