Deze foto’s die je altijd maakt, kijk je nóóit meer terug

Lekker hoor, een nieuwe telefoon. Zolang mijn foto’s, muziek en apps worden overgezet, ben ik blij, toch? Ja, maar 12.000 foto’s vond ik toch wat veel om over te zetten. Dat neemt meteen een flink deel van het geheugen in beslag en waarmee eigenlijk? Food foto’s. Ja. Ik maak me schuldig aan het fotograferen van mijn eten. Of recepten… omdat ik dan denk: dit komt zéker ooit van pas. Dat komt het dus niet.

Met name omdat ik niet per se heel goed ben in eten fotograferen, mijn foto’s worden nergens ‘officieel’ geplubliceerd, ik deel de kiekjes enkel op mijn eigen Instagram account. Voor de leuk. Maar ondertussen barst mijn I phone uit z’n voegen, zit ‘ie letterlijk vol van al het eten. Weg ermee dus! De meeste foto’s heb ik nooit meer een blik waardig gegund. Al dat lekkers was weer uit mijn gedachten verdwenen zodra ik het in mijn mond had gestopt. Snap je? En laatst las ik ook nog dat je meer aankomt als je foto’s maakt van je eten! Oeps! Mooi eten wil je fotograferen en daardoor decoreer je een bordje extra mooi, deze decoraties leveren flink wat extra calorieën op.