Enfait helpt: zo fix je je gebroken blush!

Een beetje blush op je wangen is de finishing touch van je make-up look. Omdat ik van nature nogal bleek ben, vind ik het mooi en belangrijk om een beetje blush te gebruiken. Wel is het met mijn bleke huid moeilijk om een mooie kleur te vinden die niet té aanwezig is, maar die wel opvalt. Daarom heb ik een aantal ‘vaste’ blushers die ik graag gebruik (voor zomer- en wintermaanden) en waar ik, gezien de prijskaartjes, extra zuinig op ben. Toch komt het (helaas) nogal eens voor dat mijn poezelige poederdoosjes uit mijn handen glippen en op de grond gevallen. Ook komt het regelmatig voor dat mijn poeder in mijn handtas barst.

Lees ook: De fijnste cadeaus voor 3 verschillende types

Gelukkig zijn er voor de meeste beauty problemen makkelijke oplossingen te vinden. Zo ook voor mijn blush problems. Omdat ik mij niet kan voorstellen dat ik de enige ben die haar blush regelmatig in duizend stukjes aantreft, heb ik besloten om mijn geheimen met jullie te delen. Watch and learn!

1. Blush beschermen in je tas
Tipje van de sluier: een wattenschijfje is je nieuwe beste vriend.

2. Blush repareren
Gebruik een paar druppels ontsmettingsalcohol voor het gezicht en een mesje om de poeder mooi glad te strijken en je hebt een blush die zo goed als nieuw is!

Lees ook: Zo shape je je wenkbrauwen en de rest van je gezicht