Dineren als de keizer met Chef@home kits

Vorkjes prikken bij je lokale favoriete toko is voorlopig nog toekomstmuziek. Maar hé, gelukkig hebben we altijd nog de maaltijdboxen. Restaurantje aan huis spelen en ondertussen toch tout le monde overreizen vanuit je luie (keukentafel) stoel, wat een hemelse uitkomst is dat. Zin in een ronde Azië? U vraagt, wij draaien. Op het menu: de Chefs@home kits van HanTing.

Thuis uiteten met HanTing

Poeh poeh, lijkt een eeuwigheid geleden dat we ons buiten de deur hebben verlekkerd met tóp eten, goede slurpwijn en beter-dan-dit-gaat-het-niet-worden gezelschap. Throwback wel. Tóch hebben we iets gevonden dat wel dicht in de buurt komt: de Chef@home kits van HanTing.

Het zit zo. Chef Han Ji (o.a. bekend van UMAMI by Han, Streetfood by Han en Restaurant Zheng) miste de reuring in zijn zaken. En de mensen misten zijn Oosterse cuisine. De oplossing? In oktober 2020 lanceerde hij zijn eigen thuisbezorgplantform HanTing.Delivery. Moesten we uitproberen. Wel was het even cherrypicken. Je hebt namelijk de optie uit maar liefst 6 verschillende foodconcepten. Van high tea tot dineren als de keizer met een 4-gangendiner. Ons oog (of eigenlijk vooral de smaakpapillen) viel op de Umami Shared Dining@home kits. Voor nog geen €20,- de neus geniet je van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Dealtje dit!

Chef@home kits HanTing .   shared dining menu HanTing Delivery

Chef@home kits

Chef@home kits dus. Voor de liefhebbers van gemak. Alle (mini-)gerechten zijn gesneden, voorgekookt en in fatsoenlijke porties ingepakt. Zodra er wordt aangebeld en het culinaire pakket wordt afgegeven, hoef je alleen nog maar de boel een tikkie te geven. Kort opwarmen (15 minuten werk) en klaar ben je.

Bij het uitpakken van de box plopte de vraag op of het wel genoeg zou zijn. Ha, onze ogen waren groter dan onze buik. Het was zat! Van ossenhaasssalade met rode kool en sojavinaigrette tot lamsschouder met zoete aardappel en groene curry. En waar we – eerlijk is eerlijk – nooit de grootste vrinden met Aziatische desserts zijn, was de taro cake douze points. 

Stel nu, dit klinkt goed. Smaakt naar meer. Als je dan toch online je maaltijd aan het inladen bent, snuffel dan gelijk door de Food Stores. Eén tabje naar rechts op de website. Hier kan je nog meer Aziatisch spul in huis halen. Delicate Oosterse ingrediënten, theesoorten, superfoods. You name it, they have it. Iets met zelf de slingers ophangen!

HanTing tea tasting

Haal Aziatisch lekkers in huis met de Chef@home kits. Bestel je liefde-gaat-door-de-maag portie hier.