Deze zielsverwant kom je liever niet tegen

Iedereen wil een soulmate hebben, een vriend, vriendin of zelfs geliefde met wie je álles deelt. Deze personen komen in jouw leven met een reden en ze zijn van onschatbare waarde. Zielsverwanten zijn er om jou iets over jezelf te laten ontdekken en ze helpen je door bepaalde fases in jouw leven heen. Ze laten je groeien. Toch zijn niet alle zielsverwanten goed voor je. Niet als je de sloopkogel tegen het lijf loopt.

Deze destructieve persoon is opeens in jouw leven. In het begin heb je totaal niet door dat er iets mis is… hij of zij gaat immers all the way voor jou. Je kunt je niet heugen dat er ooit iemand zoveel interesse in jou heeft getoond. Dolbij ben je met deze nieuwe aanwinst in jouw leven die alles een stukje leuker maakt en vooral jou de hemel in prijst. Het is de kers op de taart. Het neusje van de zalm. Je kunt niet zonder… totdat je na een intense periode van samenzijn keihard wordt gedumpt.

Zo makkelijk als deze persoon zich infiltreerde in jouw intimi kringen, nog sneller is hij of zij weer gevlogen. Loslaten gaat de sloopkogel makkelijk af en het maakt hem of haar niet uit hoe jij achterblijft. Vaak gebroken, leeggezogen en wanhopig. Na een intensieve periode van samenzijn moet je gaan loslaten. De sloopkogel gaat je namelijk nooit gelukkig maken. Hij of zij zal altijd over je heen walsen. Je bent nooit goed genoeg en ze houden je het liefste klein. Als je je leven zonder hem of haar probeert op te pakken komen ze als de wiedeweerga terug, maar dan moet je sterk zijn. Maak niet dezelfde fout, trap er niet meer in. De sloopkogel is een b*tch en heeft niet het beste met je voor.