Hotspot alert | Cocktails drinken bij MR PORTER Amsterdam

Als je het doet, wil je het goed doen. Althans dat heb ik altijd als ik zin heb in een cocktail (of twee, drie). Nu wisten we al dat fine dining steakhouse MR PORTER een paradijsvogel in de Amsterdamse horeca is, maar ze doen er gewoon nog een schepje bovenop. Sinds kort hebben ze namelijk een gloedjenieuw barmenu genaamd Saints & Sinners. Met parmantig finger food. En charmante cocktails. Yes, blij mee! 

MR PORTER, shake it baby

Goed, MR PORTER dus. Al eens gekeken wat er op de bovenste verdieping van het W hotel schuilgaat? Ik heb het aan den lijve mogen ondervinden. En het klopt wat ze bij MR PORTER claimen. Ze zijn een cosmopolitan hotspot. Met klasse. En met een eyecatcher van een knappe bar. En dakterras met uitzicht over Mokum. Dit is de plek waar het nieuwe cocktailmenu Saints & Sinners schittert. Een menu vol kunstzinnige en sexy cocktails. Of, zoals ze het menu zelf omschrijven: ‘Bescheiden en extravagant, masculiene en feminiene, goddeloos en vroom.’

Mijn oog viel tijdens ronde #1 op de Persian Rose Fresca met onder andere Bacardi Carta Blanca, verse granaatappel, hibiscus thee en mineraal water. Ronde #2 ging ik voor safe: Een deftige Pornstar Martini met een shotglaasje champagne on the side. Liever even voor een sinner-optie gaan? Dan ga je toch voor de Rose Julab of Herb Swizzle. Boordevol fruit en kruiden. Wil je de stoute schoenen aantrekken of wil je het lekker houden bij James Bonds’ golden oldie, it’s up to you. En kom je er zelf niet uit, dan wil meneer of mevrouw de cocktailshaker je met alle liefde helpen. Of komen ze gezellig een praatje maken. Alles om het jou zoveel mogelijk naar de zin te maken. Cheers, santé, chin chin!

Cocktails MR PORTER Amsterdam Cocktails MR PORTER AmsterdamCocktails MR PORTER Amsterdam

Cocktails MR PORTER Amsterdam