Bobby Rose heeft nu ook een herencollectie

“Sinds drie jaar heb ik mijn eigen sieradenmerk: Bobby Rose jewelry, opgezet. Steeds vaker krijg ik de vraag van mannen of ik ook sieraden voor hen kan maken. Het viel mij op dat er voor mannen niet zoveel aanbod is als het gaat om verfijnde, subtiele, kwalitatieve goudkleurige sieraden. Ik ben steeds vaker custom made kettingen gaan maken voor mannen” Aldus Sousha Arendse, de oprichtster van Bobby Rose.

sousha

“Voor deze herencollectie heb ik gewerkt met de materialen gold-filled en zilver.
Ik heb een aantal lange kettingen met diverse munten eraan ontworpen. Ook komt de Hamsa of ook wel het handje van Fatima genoemd, terug in de herencollectie. Dit betekent letterlijk ‘vijf’. Het staat voor persoonlijke bescherming en geluk. Het geluk dat je in je hand kunt dragen.
De combinatie van goudkleurig met zilver is voor sommige mensen nog steeds een no go maar ik vind het juist mooi om een sieraad een stoere uitstraling te geven. Daarbij heb ik de klassieke Figaro ketting en armband voor mannen gemaakt. Deze kunnen goed gecombineerd worden met andere sieraden. Alle sieraden kunnen eventueel op maat gemaakt worden.”

mannen
boby rose
ketting