Biologische wijn van The Good Wine, da’s pas fijn!

The Good Wine for an awesome world.’ Kijk aan, een betere wereld en dat tijdens je glas wijn. Terwijl jij zit te nippen, is de natuur niet aan het sippen. Van dat kaliber dus. Verwacht 100% biologische wijn waarvan per verkochte fles wijn 750 liter schoon drinkwater aan de mensen onder de Ethiopische zon wordt gedoneerd. Het is dat we alcoholisme niet willen stimuleren hoor, maar deze wil je gewoon niet laten staan.

The Good Wine doet letterlijk water bij de wijn

Er zijn dagen, weken, let’s say periodes waarin wijn in de lucht lijkt te hangen. Want zomer, want het leven vieren, want proosten op de liefde. Nu kan je de eerste de beste wijn bij de supermarkt kopen (ons hoor je niet oordelen), maar je kan ook The Good Wine inslaan. Sinds kort is deze natuurlijke wijn te koop. Natuurlijk als in geen chemische bestrijdingsmiddelen, geen gelatine, vislijm (jawel mensen, het wordt toch echt bij het klaren van de meeste wijn gebruikt) of ander dierlijks. Voor de kersverse wijnmakers hoort het alcoholische druivensap – natuurproduct pur sang – natuurlijk te zijn. En vegan. En biologisch. Okéisgoed. 

The Good Wine biologische wijn

Wijn is fijn, The Good Wine is fijner

Om gelijk een product vol klasse neer te zetten, hebben ze partner in wine Robert Eden aan boord gehaald. In de categorie ‘biologische wijnen’ is hij een begrip. Hij heeft een fraaie selectie van wijnen gemaakt waar The Good Roll de vruchten van mag plukken. Wat er uit zijn koker is komen rollen? ‘Cheeky Sauvignon en ‘Cheerful Merlot.’ De eerste barst van het rode fruit en is lekker verfrissend, de ander heeft iets zwoels, iets uitnodigends door de bups bosbessen en bramen.The Good Wine biologische wijnGeproefd en goedgekeurd! Makkelijk gezelschap dat je er heel goed bij kan (en wil) hebben. Zeker als je je bedenkt dat je met elke slok vino aan de andere kant van de wereld de medemens helpt aan schoon drinkwater. Want dat is bij lange na niet overal zo’n vanzelfsprekendheid als de kraan opendraaien en klaar.

Het zit zo. Per verkochte fles wordt 750 liter schoon drinkwater gedoneerd. Samen met The Good Roll Foundation (The Good Wine is een spin-off van het boomvriendelijke The Good Roll) en Made Blue zorgen ze voor 20 WAter, Sanitair en Hygiëne-kiosken (lees: WASH). En waar schoon water één is, worden de mensen ook bijgeschoold over hoe belangrijk schoon drinkwater is en wat er bij goede hygiëne komt kijken. ‘Every bottle a huge impact’, zoals ze zelf zo mooi zeggen. Op dit soort initiatieven proosten we heel graag. PROOST!

Je koopt The Good Wine in de webshop en bij Wexxs Wijnen in Blaricum. Verkoopprijs:
€ 8,99