Beauty must-haves die mee op reis moeten

We kunnen zowaar niet wachten totdat we onze koffers weer mogen pakken. De zomerse niemendalletjes kunnen ein-de-lijk uit de kast en er gaan tientallen bikini’s mee. Logisch, wanneer draag je ze anders? Ook op beauty gebied wil je de plank niet mis slaan. Je zou maar zonder deo zitten als je hijgend en puffend zit te zweten in het tropische zonnetje.

aesop
Een goede deo mag je nóóit vergeten als je naar warme oorden verkast. Dit exemplaar van Aesop – op plantaardige basis – past prima in je koffer, is ook nog ’s geschikt voor mannen en vrouwen én aluminium vrij.
Herbal deodorant, €27 Aesop via Skins

aurelia
Met deze handcrème weet je zeker dat je een goede te pakken hebt. Je hebt ‘m zeker nodig als je zo droog als een kurk het vliegtuig uitstapt, en that’s not all: dit exemplaar hydrateert niet alleen, maar vermindert gelijk de pigmentatie als gevolg van UV-straling.
Handcreme, €40 Aurelia Probiotic Skincare via C Cosmetics

deo
WE LOVE Zenology. Deze kalmerende travel spray is onmisbaar in muffe hotelkamers waar het na één wolkje weer heerlijk riekt.
Black tea travel spray, €15 Zenology via Skins Cosmetics
madara
Droge huid? Pas de problème! Dit krachtige serum is er voor spoedgevalletjes, wanneer de huid trekt en mega droog is. Het dringt tot in de dieper gelegen huidlagen door en zorgt dat de gestreste huid gehydrateert wordt. Mooi meegenomen is het dat de huid ook nog eens tegen vrije radicalen wordt beschermt.
SOS Hydra Repair Intensive Serum, €35 Madara Organic Skincare

andrea garland
Dit wil je toch? Een lippenbalsem van shea butter in een mysterieuze zwarte zwaan. De amandel olie hydrateert en de red raspberry seed oil zorgt voor de nodige UV-bescherming.
Lipbalm in broche, €15 Andrea Garland

Lees ook: Een Q&A met Claire Vero van het probiotische merk Aurelia Skincare