Beauty-alarm: vanaf heden zijn dus ook sproeten te koop!

Sproeten zijn helemaal hot op dit moment. Dit komt omdat mensen met sproeten, in positieve zin, opvallen. Sproeten geven mensen een schattige, onschuldige look waar ieder ‘sproetloos’ gezicht jaloers op is. Voor degenen die niet gezegend zijn met schattig gezichtje vol sproeten, heeft het Amerikaanse merk Freck Yourself een oplossing bedacht; een ‘How to make sproeten in een handomdraai?’ starter kit.

Lees ook: Moeders mooiste: dit model heeft twee verschillende kleuren ogen

Zoals onlangs door Cosmopolitan werd gemeld, is Freck Yourself een online fonds (Crowdfunding) gestart om geld in te zamelen om de productie van de ‘sproetkits’ (voor het grote publiek) te kunnen realiseren. Een ‘donatie’ kost omgerekend €26,00. Freck Yourself hoopt in februari te kunnen beginnen met het versturen van de kits. Daarnaast is Freck Yourself partners met Cosmetix West; een Amerikaans bedrijf dat samenwerkt met de bekende merken GLAMGLOW en Philosophy, dus geen redenen om te twijfelen aan de echtheid van het merk!

Een ‘sproetkit’ bestaat uit 72 kleverige stencils. Daarnaast wordt er een ronde bal bij de kit geleverd die vol zit met een gekleurde henna-formule om de sproeten er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. Dankzij de henna-formule blijven de sproeten langer zitten en hebben ze een realistischere uitstraling dan wanneer de sproeten bijvoorbeeld met eyeliner worden getekend. De sproeten blijven gemiddeld twee dagen zitten. Wanneer je elke ochtend een nieuwe laag met de henna-formule op je gezicht aanbrengt, schijnen de sproeten zelfs 4 tot 6 weken te kunnen blijven zitten. Handig!

Lees ook: 12 redenen waarom de roodharige man enorm aantrekkelijk is

Foto’s via