Beauty-alarm: hét geheim achter de perfecte wing

Cat-eyes of wings? Het maakt niet uit hoe je ze noemt. Feit is dat deze zwarte lijntjes boven je ogen helemaal hot zijn in beauty-land. Wings geven je een exotische en sexy look en dat is niet onbelangrijk, toch dames? Wel is het noodzaak dat je over een flinke dosis geduld beschikt, wil je de perfecte wings tekenen; wat is dat een gepiel zeg! Anyway, met deze handige beautyhacks zul je in het vervolg in een mum van tijd dé perfecte wing tekenen en een hoop geld op eyeliner besparen!

Lees ook: Beautyhack: alleen zo blijft je nagellak langer zitten

1. Knijp in je tenen
Je moet maar zo denken; als je iets heel graag wilt, moet het vanuit je tenen komen. Dit geldt ook voor het tekenen van de perfecte wings! En hoe gek het misschien ook klinkt, deze truc werkt écht en kost je verder niets (pluspuntje).

2. Let op je de vloeibaarheid van je eyeliner
Om de perfecte wings te tekenen, moet je over de juiste techniek én hulpmiddelen beschikken. De ene dag kun je je eyeliner super makkelijk aanbrengen en de andere dag lijkt het wel alsof de vloeibare zwarte substantie zich in een blok beton heeft ontwikkeld. Hoe kan dit toch? Als er teveel (koude) zuurstof bij je (vloeibare) eyeliner komt, droogt de eyeliner uit en brokkelt deze af (en dat ziet er natuurlijk niet uit). Houdt daarom het uiteinde van je eyeliner bij een warmtebron in de buurt (bijvoorbeeld een aansteker of een kaars), maar let erop dat je de vlam niet raakt. Wij garanderen: je eyeliner is nog nooit zo smooth geweest!

3. Gebruik een (pin)pas
Vind je het moeilijk om je wings uit de losse pols te tekenen, gebruik dan een pasje als hulpmiddel! Houdt de pas schuin langs je ogen en teken vanuit je onderste (!) wimperrand de lijntjes omhoog. Netjes, handig én effectief! Oh ja, je kunt je wings natuurlijk zo dik maken als je zelf wilt!

4. Oefenen, oefenen, oefenen
Practice is the key to every succes! Als je denkt dat je je pinpas niet meer als hulpmiddel nodig hebt, kun je overgaan tot het ‘echte’ werk. Hiervoor geldt wel: oefening baart kunst, dus niet direct de handdoek in de ring gooien als het de eerste keer niet lukt! Natuurlijk laten we je niet direct aan je lot over, dus bekijk het onderstaande Youtube filmpje als hulpmiddel en ter inspiratie. Good luck!