5 x koffie met een beste versnapering

Omdat we die aanloop naar the most wonderful time of the year graag zo leuk mogelijk maken, gaan we regelmatig de hort op voor koffie met iets lekkers. Uit eten is voorlopig passé maar uit koffie drinken dat kan gewoon. Niemand die daar geen trek in heeft. Vandaar dat wij onze favorieten koffieleut plekken du moment delen.

Saint-Jean – Amsterdam

Saint-Jean heette voorheen Rustic Pastry en ze hebben al ervaring met bakken en koffie schenken. Dit proef je. Elk bakkie wordt met veel liefde voor je gezet. Net als bij Margo’s (zie verderop op het lijstje) bestel je bij Saint-Jeans vegan snacks in de vorm van cinnamon buns of galettes. Je weet niet wat je proeft! Zó lekker. Bovendien is het niet alleen to-go maar kun je er een heus uitje van maken want je zit ook gezellig.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SAINT-JEAN (@saintjean.nl)

 

Coffee Bru – Amsterdam Oost

Elke dag geopend van 8.00 tot 16.00 voor de lekkerste bakkies. Ze hebben een spaarkaart voor terugkerende gasten en serveren verse scones of bananenbrood.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Coffee Bru (@coffeebrucoffee)

 

Roladin bakery – Westfield Mall

In december opent Roladin Bakery & Café de deuren in Westfield Mall of The Netherlands. Dit nieuwe concept van The Entourage Group is een high-end patisserie en innovatief drank concept. Overdag eet je er beeldige taartjes en andere zoete versnaperingen en tegen de avond neem je een cocktail met bar bites om de honger te stillen. Roladin Bakery & Café krijgt een open keuken met een karakteristieke 360-graden bar.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ROLADIN Bakery & Cafe (@roladin_netherlands)

 

Margo’s – Amsterdam Jordaan

Nieuw voor koffie to go met wat lekkers (alles plant-based en low in sugar) is Margo’s in de Jordaan. In een hoekpand ruikt het naar verse koffie en andere lekkernijen. Onmogelijk om hier voorbij te wandelen zonder naar binnen te gaan. Even dan… want het is echt een to-go tip waar je een koffie en lekkers haalt voor een stroll in de Jordaan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M A R G O ‘ S (@margosamsterdam)

 

 

Sisters Bakery & Kitchen – Blaricum

In het Gooi is genoeg vertier. Je kunt er uren wandelen op de hei, shoppen en er komen steeds meer plekken waar je terecht kunt voor iets lekkers en een koffie to-go. Nieuw is Sisters Bakery & Kitchen in Blaricum voor desem brood, croissants, kaneelbroodjes en andere zoetigheden.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sisters Bakery & Kitchen (@sisters_bakery_and_kitchen.nl)