3 series die je in december op Netflix kunt bingewatchen

Ben jij door je series heen? Geen probleem! Netflix blijft namelijk vernieuwen en als je van series zoals: Gossip Girl, Dynasty en Narco’s houdt, zijn dit de gloednieuwe namen om in de gaten te houden. In december heeft iedereen wel een moment voor zichzelf nodig, onder een dekentje, mét Netflix.

YOU
Te zien vanaf 26 december
Deze thriller gaat over een manager (Penn Badgley van Gossip Girl) van een boekwinkel die in contact komt met een schrijfster. Hij wordt smoorverliefd op haar en duikt steeds dieper in haar leven. Langzaam verandert de verliefdheid in een gevaarlijke obsessie en worden obstakels die tussen de twee in staan, uit de weg geruimd. De serie werd razend goed bekeken en seizoen twee is al in aantocht.

BABY
Te zien vanaf 30 november
In de Italiaanse dramaserie BABY volg je het leven van twee rijke tieners in Rome die vluchten voor hun hautaine vrienden en familie. Ze zijn het beu om als rijke stinkerds te leven en duiken de onderwereld in. Jij kijkt mee in het dubbelleven van de knappe girls. Baby is geïnspireerd op Baby Squillo, een schandaal dat in 2013 en 2014 zich in Rome heeft afgespeeld. eveneens in Rome. Twee meiden van 13 en 15 jaar besloten om de prostitutie in te gaan, omdat ze snel geld wilden verdienen, met succes.

BAD BLOOD
Ben je door Narcos: Mexico heen? Dan is Bad Blood wellicht een nóg beter alternatief! De zesdelige serie neemt je mee in de wereld van een Canadese maffiabende die wordt geleid door gangster Vito Rizzuto. Een geweldige gewelddadige serie waarin hebzucht en wraak aan de orde van de dag zijn.