Zeg hallo tegen het revolutionaire biomecare van Cultured

De Microbioom is het ecosysteem van de huid. Onze huid wordt bevolkt door onzichtbare bacteriën, schimmels en virussen. Deze zijn net als in de darmen erg belangrijk voor je gezondheid. Natuurlijk weten we al dat de darmen baat hebben bij pro- en prebiotische stoffen maar wist je dat het nu ook voor de huid vele voordelen biedt? Rob Calcraft, oprichter van Ren, deed jarenlang onderzoek en heeft het merk Cultured op de markt gebracht. Een merk dat zich volledig toelegt op ‘Biomecare’

De producten van Cultured werken niet alleen op maar, mét de huid, met de microbioom om precies te zijn. Het resultaat daarvan is Biomecare. Deze nieuwe manier van huidverzorging wordt ondersteund door de microbiome wetenschap. De huid werkt als een barrière tussen ons innerlijke lichaam en de buitenkant. Een gezonde huid heeft een sterke huidbarrière. Hier vinden zelfvernieuwende processen en interacties plaats. Door het verzorgen van de microbioom, het ondersteunen van de huidbarrière en het optimaliseren van de huidfunctie, wordt de huid in staat gesteld er op haar best uit te zien.

Vanuit deze filosofie werd Biomecare geboren, aangedreven door Microbiome ScienceTM. De producten van Cultured zijn rijk aan actieve stoffen, zoals prebiotica, postbiotica en fermenten. Deze staan aan de top van de cosmetische wetenschap en leveren – op een compleet vernieuwende manier – opmerkelijke, klinisch bewezen resultaten op. Cultured wil met hun producten op een revolutionaire, nieuwe manier voor de huid te zorgen. Dat doen ze met een uitgebreid assortiment, waar ieder product een synergetisch complex van actieve stoffen bevat.

Een gezonde huid begint bij een microbioom die in balans is

Goede bacteriën helpen de natuurlijke barrière van de huid te beschermen, Biomecare zorgt ervoor dat de huid in balans blijft. Sinds de pandemie is een gevoelige huid nóg meer een issue en is er steeds meer belang om huidproblemen bij de oorzaak aan te pakken. Smeren met agressieve crèmes of middeltjes zorg vaak alleen maar voor irritatie of uitdroging. Denk aan een vette huid, droge huid of een huid met acne. Het vinden van de juiste producten is voor mensen met huidproblemen een oneindige zoektocht. Actieve stoffen, zoals prebiotica zijn vaak zacht voor de huid en brengen de huid weer in balans.

 

Cultured cleansing milk

Vitality Cleansing Milk

serum

Biome One Serum

 

calm cream

Biome-Calme Cream

De producten van Cultured zijn verkrijgbaar bij Skins Cosmetics