Wondermasker met twee in één eigenschappen voor een zijdezachte huid

Op zoek naar één product waarmee je hetzelfde wow effect bereikt als na een facial in de salon? Charlotte Tilbury lanceerde een nieuw skincare product: de Super Radiance Resurfacing Facial. Dit is een 2-in-1 masker dat de huid herstelt, hydrateert en helpt bij huidproblemen als fijne lijntjes, hyperpigmentatie, acne en een ongelijkmatige huidtextuur.

Dus voor alle thuiswerkers die zich regelmatig achter de laptop installeren voor de zoveelste videocall, is dit toch fijn spul. Je voelt je net iets mooier met een glow op je gezicht. Wat is de succesfactor van de Super Radiance Resurfacing Facial?

1. De Resurfacer Acid Exfoliating Blend bestaande uit Glycolzuur (AHA), Salicylzuur (BHA), Bio-Agave zuren (PHA) en exfolactive ingrediënten zorgt dat de poriën verfijnen, talg wordt afgebroken, de huid wordt gezuiverd en dode huidcellen verdwijnen.

2. De Glow Radiance Hydration Blend bestaande uit Polyglutaminezuur, Hyaluronzuur, Resurrection Leaf en avocado-olie zorgt voor een gehydrateerd filtereffect, vermindering van fijne lijntjes, een vollere huidstructuur en verbetering van de barrièrefunctie van de huid.

resurfacing facial magic serum

Dit is een masker dat twee in één eigenschappen heeft: een multipurpose product. Je huid voelt alsof je naar de salon bent geweest!

De Super Radiance Resurfacing Facial is vanaf nu verkrijgbaar voor €65,- per stuk.