Wist je dat schoonheid diep in de ziel zit, niet diep in de huid?

De bijnaam van model Elle Macpherson is ‘The Body’ – en dat snappen wij. Na een bepaalde leeftijd worden tekenen van veroudering goed zichtbaar, bij de 56-jarige Elle is daar niks van te zien. Het lijkt zelfs of ze er steeds mooier uit gaat zien. Haar geheim? WelleCo. Bij WelleCo geloven ze dat schoonheid diep in de ziel zit, niet in de huid. Door innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans te brengen, straal je zelfvertrouwen, kracht, charisma en vitaliteit uit. Vanaf nu zijn de producten van het in Australie opgerichte WelleCo, verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. Want echte schoonheid komt van binnenuit.

Elle is haar hele leven al op zoek geweest naar natuurlijke oplossingen en wijsheden voor de juiste balans tussen innerlijk en uiterlijk. Dagelijks bewegen, een alkaline dieet en het vermijden van rood vlees, zuivel en tarwe hebben bij Elle vast en zeker een steentje bijgedragen. Toch doet ze meer om haar huid te ‘superchargen’. Samen met haar arts heeft ze The Super Elixer ontwikkeld, een wereldwijd succes voor vrouwen die zich vitaal willen voelen en mooi oud willen worden. Het Super Elixir bevat een unieke combinatie van 45+ hoogwaardige, duurzaam verkregen ingredienten, waaronder botanische kruiden, anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en probiotica. Wanneer je het dagelijks inneemt, voedt je het lichaam op celniveau. Het resultaat? Een gezonde huid, sterk haar, sterke nagels, een optimale darmflora, een gezond immuunsysteem en meer energie. Dit alles met maar twee theelepels per dag.

WelleCo verkrijgbaar bij Skins cosmetics

WelleCo’s collecties is inmiddels uitgebreid met meerdere eetbare schoonheids- en welzijnsoplossingen. Slow beauty waar je nog jarenlang profijt van hebt. Je kunt de huid voeden aan de buitenkant met dure crèmes maar zonder een gezonde levensstijl met aanvullende supplementen is het bijna zonde van je geld.
Welleco

Super Elixir Greens Original Caddy 300gr (WelleCo) | €105 via Skins Cosmetics