WIN! En vier de zomer met de MINERAL SUN BOX van IK Skin Perfection

Smeren doen we het hele jaar door. Toch zijn de meeste mensen in de zomer niet goed beschermd tegen UV straling omdat ze te weinig zonbescherming aanbrengen. Ook wordt het insmeren met zonbescherming niet vaak genoeg herhaald. Zeg nou zelf: smeer jij meerdere malen per dag? Met de producten van IK Skin Perfection wordt smeren een routine waar je een glimlach van krijgt. Daarom geven wij 2x een MINERAL SUN BOX van IK Skin Perfection weg.

Natuurlijke schoonheid versterken

IK Skin Perfection gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren en de zon is er daar een van. Enerzijds voorziet de zon je van een dagelijkse portie vitamine D, anderzijds stimuleert het vroegtijdige huidveroudering, huidkanker, pigmentvlekken en oogschade. Kortom zonnestralen zijn onmisbaar en funest tegelijkertijd. Behalve wanneer je smeert: dan ervaar je wel de voordelen maar niet de nadelen. Zonbescherming houdt schadelijke straling (UVA& UVB) tegen maar je pikt nog steeds vitamine D op en krijgt ook een bruine kleur. Sterker nog: als je goed smeert, verbrand je niet en vervel je ook niet.

IK Skin perfection

De zonbescherming van IK Skin Perfection zijn ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK Skin Perfection respecteert het leven in zee en werkt toe naar een 100% microplastics-vrije productlijn: inmiddels zijn 15 producten, waaronder de MINERAL SUN BOX, uit ons assortiment 100% microplastics-vrij!

De MINERAL SUN BOX van IK Skin Perfection winnen?

Wil jij een MINERAL SUN BOX van IK Skin Perfection winnen? Mail dan jouw gegevens naar enfait@madpacmedia.com o.v.v. ‘Vier de zomer’

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!