Vrouwen die een podium verdienen kunnen zich inschrijven voor de Veuve Clicquot Bold Woman Awards

Vrouwen die bruisen van de ideeën. Die pionieren in hun vakgebied. Deze vrouwen kunnen zich inschrijven voor de 41ste editie van de Veuve Clicquot Bold Woman Award en de Veuve Clicquot Bold Future Award.

Gun jij jezelf of een ander vrouwelijk talent een podium? Dan is nu het moment om jezelf op de kaart te zetten. Want de Bold Woman Award geeft inspirerende, moedige en ondernemende vrouwen die uitmunten in de manier waarop ze impact maken een podium.

De winnaressen worden bekroond tot Zakenvrouw van het Jaar en krijgen vanuit Veuve Clicquot beide toegang tot een exclusief netwerk van (inter)nationale vrouwelijke ondernemers.

Met de awardshow viert het luxe champagnehuis vrouwelijke ondernemers, geeft hun een podium en moedigt het toekomstige generaties aan om nog gedurfder te zijn.

Waarom inschrijven voor de Veuve Clicquot Bold Woman Award?

Omdat er meer vrouwen aan de top mogen komen. En dit gaat gepaard met kennis, ervaring, lef, charme, doorzettingsvermogen, een netwerk, maar ook zeker een portie geluk. Bovendien is dit een kans om met jouw verhaal of onderneming ook andere vrouwen te inspireren. Want vrouwen mogen meer delen!

De genomineerden worden beoordeeld door vijf bewonderenswaardige juryleden, allemaal werkzaam in een andere sector. Zo begon jurylid Chantal Korteweg haar carrière als advocaat en werkt ze nu als Directeur Inclusive Banking bij ABN AMRO, Hendrikje Crebolder was tot voor kort Directeur Ontwikkeling & Media bij Rijksmuseum, Nancy Poleon richtte haar eigen bedrijf BrandedU op, Kristel Groenenboom is eigenaresse van internationaal containerbedrijf Groenenboom en was winnares van de Bold Woman Award in 2022. Mariëlle Smit oprichtster van MME Hospitality en Mama Deli was winnares van de Bold Future Award in 2022. Inmiddels heeft ze beide bedrijven succesvol verkocht.

Met de awardshow brengt het champagnehuis een eerbetoon aan Madame Clicquot, die in 1805, na het overlijden van haar echtgenoot, de leiding nam over het champagnehuis. Haar ondernemersgeest, vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die gedurfde vrouwen om ons heen verenigen.

Meld je hier aan!