Thuis ontspannen? Dat doe je met Voyage Vétiver de nieuwe geur van Marie-Stella-Maris

Our home is our castle, we zijn nergens zo graag als thuis. Niet zo gek dat we van ons huis op alle mogelijke manier een fijne plek proberen te maken. We zoeken zorgvuldig servies, lakens en zelfs home en bodycare uit. Smaakgenoten zullen dat begrijpen. En voor deze mensen, die met smaak, tippen we de Voyage Vétiver geur van Marie-Stella-Maris.

Niet alleen staan de flacons van Marie-Stella-Maris erg goed op je badkamertafel of aanrechtblad, de geur is ook zalig.

Voyage Vétiver

Wie het Nederlandse social-impact merk al een tijd kent, weet dat ze zuinig zijn met het lanceren van nieuwe geuren. Al jaren hebben ze een vast assortiment waar heel af en toe een nieuwe geur aan wordt toegevoegd. En het was weer zo ver!

De verassende geur No.07 Voyage Vétiver heeft een zacht, fris-kruidig karakter met droge houtachtige ondertonen. Het klassieke ingrediënt vetiver dient als aardse basis voor de geur, terwijl de muskaatsalie de geur een fris-kruidig aromatisch karakter geeft. De toevoeging van het mineraal zeezout creëert een frisheid die meteen linkt naar datgene waar Marie-Stella-Maris om draait: schoon drinkwater.

Trakteer jezelf (of een ander) op een van de producten, of het nu een handzeep of roomspray is, en ervaar een pure staat van zijn.

Schoon water en hygiëne voor iedereen

Wist je dat Marie-Stella-Maris voor elk verkocht product een percentage doneert aan schoon drinkwater projecten? Dat maakt het merk extra fijn. De producten zijn zo schoon en natuurlijk mogelijk voor jou en voor de wereld. Wij vinden dit een mooie missie!

De producten zijn verkrijgbaar op de website of in de winkels van Marie-Stella-Maris en bij diverse verkooppunten.

Lees ook :slapen is een kunst, deze app helpt je aan een goede nachtrust