Vier Wereldwaterdag met de limited edition sweater van Marie-Stella-Maris X RIKA STUDIOS

Volgende maand, 22 maart om precies te zijn, is het Wereldwaterdag. Op deze dag wordt er aandacht gevraagd voor de waterproblematiek wereldwijd. Wellicht is het jullie niet onbekend dat Marie-Stella-Maris zich inzet voor ‘schoon drinkwater en hygiëne’ voor iedereen. Het hele jaar door. Want wist je dat twee miljard mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater? Dit moet anders en daar zet Marie-Stella-maris zich voor in. Sinds de oprichting in 2011 heeft Marie-Stella-Maris al meer dan € 1.400.000 kunnen bijdragen waardoor duizenden mensen nu structureel toegang hebben tot schoon water. Hoe mooi is dat?

Marie-Stella-Maris en RIKA STUDIOS

Exclusief voor Wereldwaterdag 2021, slaat Marie-Stella-Maris de handen ineen met het high-end fashion merk RIKA STUDIOS. Samen bieden ze 250 limited edition sweaters aan, geïnspireerd op het mooie blauwe universum ‘water’. Dit is onder andere terug te zien in de heldere kleur, genaamd Ocean Blue. De sweater is gemaakt van 100% organisch GOTS gecertificeerd katoen,
en de Ocean Blue wassing is uiteraard een milieuvriendelijke wassing. Met deze sweater hopen ze extra impact te maken. Wij vinden dit een mooi voorbeeld van een prachtige samenwerking waarbij lokale bedrijven hun krachten bundelen met een goed doel.

Prijs en verkrijgbaarheid
rika
De limited edition sweater is vanaf 21 maart voor €89 exclusief verkrijgbaar via deze link of in de Marie-Stella-Maris winkel aan de Keizersgracht 357, RIKA STUDIOS en de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam. Wil jij deze unieke limited edition trui bemachtigen en daarmee ook een steentje bijdragen? Dan weet je wat je te doen staat!

Beeld zee: Yeremy Young