Trinny London: een-op-een online make-up advies

Een mooie look wordt altijd gewaardeerd. Je voelt jezelf fijn als je er mooi uit ziet. Dat weet ook Trinny Woodall. Trinny heeft een twintigjarige succesvolle carrière in de media achter de rug. Zij heeft haar carrière besteed aan het helpen van mensen bij het vinden van hun meest flatterende stijlen en de beste huidverzorging. Geïnspireerd om te empoweren en te communiceren met vrouwen, richtte zij het zeer succesvolle Trinny London op met haar unieke idee van draagbare en stapelbare premium make-up. Om vrouwen wereldwijd in haar succes te laten delen, heeft ze een online tool ontwikkeld: Match2me én kun je online advies krijgen als je niet precies weet welke make-up het beste bij jou past.

Op deze manier maakt ze een professionele make-over voor iedereen toegankelijk. Want een natuurlijke look begint bij de juiste producten. Daarna is het slechts een kwestie van minuten om er beeldig uit te zien. De producten van Trinny zijn een zijn een ware hit, zo is de Miracle Blur met grote regelmaat uitverkocht en is de BFF SPF 30 Cream in de zomer een wondermiddel waar je van opknapt.

Miracle blur

Miracle blur

Mooie verpakkingen

Het minimalistische design van Trinny London past helemaal in ons straatje. De producten zijn niet alleen effectief, ze zien er ook mooi uit! Bovendien zijn alle producten zo ontworpen dat je ze makkelijk mee kunt nemen in je tas. Zo zijn er aardig wat items stapelbaar – hello 90ties revival – en praktisch in gebruik. Daarmee ben je verzekerd van een perfecte look on-the-go.

liptocheek

Lip2cheek

Trinny Tip

Via online tool Match2Me, kom je er in slechts vijf klikken achter welke producten er bij jouw huidtype passen. Handig als je net als ons niet zo goed bent in de juiste kleuren kiezen. Voorkom een faux pas en gebruik een minuut van je kostbare tijd om online jouw haar, huid en oogkleur in te vullen. Daar rolt dan een mooi advies uit, gratis en voor niks.

Bestsellers du moment

Mocht je tussen alle producten even de weg kwijt zijn. Dit zijn de absolute bestsellers;

Miracle Blur: Letterlijk een wonder in een potje. Adviesprijs €31,-
BFF SPF 30 Cream: Een perfecte basis creëer je met de BFF SPF 30 Cream. Adviesprijs €42,-
BFF De-Stress: Laat je vermoeid ogende huid meteen ontwaken met de BFF De-Stress. Adviesprijs €46,50
Eye2Eye: Oogschaduw en eyeliners op crème basis zijn een lust voor het oog. Adviesprijs €21,50
Lip2Cheek: Als een ware multitasker geeft de crème je een frisse blos of een verzorgde lipkleur in een handomdraai. Adviesprijs €26,50
BFF Eye: Het is alsof een oogserum een baby heeft gekregen met een concealer wat resulteerde in de BFF Eye. Adviesprijs €31,-
Just a Touch: Geeft een naadloze, gerichte dekking precies waar je het hebben wilt. Adviesprijs €33,50
Lip Glow:Verrijkt met vitamine E om je lippen te hydrateren, beschermen en te verzachten. Adviesprijs €19,-
Sheer Shimmer: Glinsterende tinten voor je lippen en wangen voor een moeiteloze gloed. Adviesprijs €26,50
Flush Blush: Romige formule met textuur die gemakkelijk op te bouwen en te mengen is. Adviesprijs €24,-

Wij kunnen nu al niet meer zonder de lip2cheek waardoor je altijd een healthy glow bij de hand hebt en de miracle blur doet zoals beloofd wonderen!