Therapeutische skincare met in het wild geoogste ingrediënten

Ooit gehoord van therapeutische skincare? Wij niet maar het maakt ons wel nieuwsgierig. Comme Ça, is een Nederlands bedrijf met Franse roots. Ze staan bekend om de luxe, natuurlijke en uiterst effectieve huidverzorgingsproducten zonder rommel. Alle producten zijn samengesteld uit natuurlijke, biologische en in het wild geoogste ingrediënten. Ze voeden de huid met vitamines, antioxidanten, vetzuren en mineralen waardoor de huid minder snel verouderd en een gezonde glow behoudt. Wil je!

De huid is een gevoelig orgaan en kan zeer onaangenaam reageren op synthetische huidverzorging. Toch wil iedereen graag smeren met een effectief middel om uitdroging of juist een vette huid te voorkomen en huidveroudering tegen te gaan. Langzaam maar zeker krijgt iedereen fijne lijntjes, rimpeltjes en vlekjes in het gelaat. Niks mis mee maar als je dan producten gebruikt is het zéker niet de bedoeling dat ze irriteren.

Therapeutische skincare

Comme Ça Skincare heeft na zorgvuldig onderzoek drie producten op de markt gebracht om een natuurlijke, high-performance en veilige huidverzorging te kunnen bieden. Deze producten bestaan enkel uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten welke een wetenschappelijk bewezen therapeutische werking hebben. De producten bevatten geen opvulmiddelen waardoor elk product uiterst geconcentreerd is en vol zit met actieve ingrediënten. Daarnaast worden de producten in kleine hoeveelheden gemaakt in het laboratory van Rebel-Nature in Amsterdam om ervoor te zorgen dat de ingrediënten zo actief mogelijk blijven. Nieuwsgierig?

comme ca


La vitamine c powder active booster

La Vitamine C Powder is als superfood voor de huid. Het bestaat uit de meest effectieve en pure vorm van vitamine C in combinatie met het sterke antioxidant ferulinezuur. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert

La prickly pear seed oil organic face oil
La Prickly Pear Seed Oil is de ultieme en meest luxe gezichtsolie. Het is een zeer zeldzame en kostbare olie, gemaakt van 100% biologische, koudgeperste cactusvijg zaad olie van de allerhoogste kwaliteit uit Madagaskar. De hoge concentratie linolzuur (>70%) herstelt de huidelasticiteit, hydrateert, verzacht en vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie.

Le youth serum
Le Youth Serum is het enige sérum dat je nodig hebt voor een prachtige, gezond uitziende huid met een jeugdige glow. Het is een schitterende blend van plantaardige oliën, algen en plantenextracten met unieke eigenschappen. Het algenextract herstelt de huidelasticiteit en samen met de bloem Acmella Oleracea extract vermindert het de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.