The Gift Label: vrolijke sprankelingen voor huid, haar en huis

En prompt stonden daar de sympathieke marketinggirls van The Gift Label met cadeaus voor de deur. Heus, dit was een giga hoogtepunt van de dag! Op Enfait’s HQ kenden we ze al wel van horen zeggen. Alleen maar positieve verhalen. En dat maakte ons nieuwsgierig, dat snap je. Helemaal als het om een clean, vegan lifestyle brand met Amsterdamse roots gaat. In geuren en kleuren praten we je bij!

The Gift Label, spread kindness around like confetti

Met een naam als ‘The Gift Label’ weet je dat het draait om het geven van cadeaus. Of om ze te krijgen (van een ander of jezelf, doe’s gek!). Lynn Burgman kwam in 2015 op het lumineuze idee om mensen (vrouw én man) te inspireren elkaar – net eens iets vaker – te verrassen met een charmant cadeau. ‘The art of giving!’ Ons heb je! Want hoe leuk is het om verrast te worden. Geluksmomentjes! Met het verzorgings- en lifestyle merk wil Lynn de wereld een beetje mooier maken. Letterlijk en figuurlijk.

Hoe dat zit? Alle houd-op-met-me-lekkere scrubs tot douchegels en afwasmiddel tot home fragrances van The Gift Label zijn goed voor mens, goed voor de natuur. Clean producten zonder sulfaten, kleurstoffen en andere troep. En dan worden ze ook nog verpakt in vrolijkmakende verpakkingen – hallo 100% gerecyclede plastic flessen – met geinige teksten en prints. En dan moet het uitpakfestijn nog beginnen. Moet je nagaan.

The Gift Label breidt de uit met body mists

De nieuwste aanwinst van The Gift Label is ook weer zo’n welkome gast: body mist. Eén die ze in maar liefst 5 geuren voor je in de aanbieding hebben: cipresnoot en blauwe bes (favoriet!), basilicum met sandelhout, pittige ylang-ylang, pomelo met gojibes en rozige amber met moringa olie. Knaplastige keuze. Ook hier weer vegan, vrij van sulfaten, kleurstoffen en verpakt in 100% gereyclede verpakkingen. Douze points! Oh en wat betreft ‘body mist’, dat doet het product haast te kort. Want je kan ‘m gebruiken op je huid, haar, maar ook in huis als home– of linnenspray (hotel feelings).

The Gift Label cadeaus

The Gift Label, een merk waar we vol van zijn en wie weet jij binnenkort ook! Afijn, superleuke cadeaus om te geven en te krijgen. Hint hint: Sinterklaas, Kerst, SinterKerst.