Steffy Roos du Maine over jezelf zichtbaar maken als vrouw

Steffy Roos du Maine schreef een nieuw boek: ‘ongelimiteerd leven’, en wij mochten bij de lancering aanwezig zijn. Het is niet haar eerste boek, maar wederom een waardevolle bundel waarin ze vrouwen inspireert om de beste versie van zichzelf te worden. Om jezelf zichtbaar te maken als vrouw. En als ondernemer, schrijver, podcast-host en spreker weet Steffy waar ze het over heeft.

“Jarenlang heb ik alleen maar volgens het work hard, play hard model geleefd. Totdat ik naar Burning Man ging en het legendarische kwartje viel: ik rende mezelf al jaren voorbij.” deelt ze met mij als ik haar spreek.

De spirituele reis van Steffy Roos du Maine

Om dichterbij zichzelf te komen, maakte ze een spirituele reis. Voor Steffy betekent spiritualiteit met name bewustwording en daar is niks zweverigs aan. Jaren meditatie, ayahuasca en manifesteren hielpen haar om een betere ondernemer te worden en keuzes te maken vanuit het hart.

Om dit te doen, moest ze bepaalde gewoonten loslaten en anderen gewoontes omarmen. Zo maakt ze dagelijks tijd voor tien squads omdat dit goed voelt. Door zich aan een routine te houden, blijft ze gemotiveerd. Ook jij kan nieuwe gewoontes creëren en jezelf keer op keer motiveren om ongelimiteerd te leven.

Ongelimiteerd leven

In haar nieuwe boek ‘Ongelimiteerd leven’ deelt Steffy het geheim om je meest geweldige zelf te verwezenlijken. Dit geheim is haar eigen ongelimiteerde leven formule en deze is gebaseerd op de principes van de wet van de aantrekkingskracht en gedragswetenschappen. Door spirituele en wetenschappelijke inzichten te combineren, heb je de gouden formule om jezelf te transformeren tot de vrouw die je altijd al wilde zijn. Zichtbaar voor de rest van de wereld.

Zo word je zichtbaar als vrouw

De formule om jezelf zichtbaar te maken, begint met liefde voor jezelf. Vrouwen mogen trotser zijn en dankbaar voor wat ze bereiken. Vrouwen stellen zich vaak erg bescheiden op. Dit zit in onze cultuur ingebakken. We zijn bang dat mensen ons arrogant vinden, terwijl we veel meer mogen shinen en laten zien wat we in onze mars hebben.

Om te worden wie je echt wil zijn, deelt Steffy een stappenplan dat bestaat uit een mix van spirituele tools zoals manifesteren en affirmeren. Daarnaast krijg je inzichten uit de gedragswetenschap en veranderpsychologie onder je neus. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij de regie over jou eigen leven pakt.

“Ook ik struggelde met het idee dat ik niet goed genoeg was. Ik was een ramp op het gebied van spreken, maar wilde het wel heel erg graag. Ergens wist ik dat ik iets te vertellen had en ik wilde anderen vrouwen inspireren. Om dit te kunnen doen, ben ik aan mezelf gaan werken. Op latere leeftijd heb ik nog logopedie gehad.

Daarnaast heb ik geleerd om prioriteiten te stellen en om keuzes te maken. Juist door dingen los te laten, kan ik nu verschillende dromen waarmaken. Er is meer ruimte voor mijn onderbewustzijn gekomen, waardoor ik precies datgene doe wat ik het liefste doe.”

Creëer een duidelijke waarom

Om jouw dromen waar te maken is het belangrijk om een hele duidelijke ‘waarom’ voor jezelf te creëren. Als je weet waarom je iets graag wil doen, wordt je intrinsieke motivatie groter. Dit zorgt ervoor dat je stappen durft te ondernemen om een ongelimiteerd leven te bereiken. Daarbij kun je denken aan cursussen, maar ook aan kleine dagelijkse gewoontes die jou helpen om zichtbaarder te worden. Dit kost je nog geen tien minuten per dag, maar heeft een grote impact op de rest van jouw leven.

Benieuwd naar het boek? Je koopt het hier.

Lees ook: een sweat lodge ritueel om lichaam en geest te zuiveren.