Last van wallen onder je ogen? Dít doe je eraan!

Ik heb er zelden géén last van. Het maakt niet uit of ik 2 uur slaap heb gehad of 10 uur, mijn wallen blijven zichtbaar (de ene keer duidelijker dan de andere keer, maar toch). Ik heb al verschillende concealers gebruikt en de nodige groene theezakjes op m’n ogen laten rusten, maar niets heeft tot dusver geholpen. Enfin, ik heb de hoop al geruime tijd opgegeven en mijzelf voorgenomen dat er niets anders opzit dan om met mijn wallen te leren leven.

Lees ook: Droge lippen? Move over lippenbalsem, dít doe je eraan!

Tot ik vandaag via Youtube op onderstaand filmpje terechtkwam. Er ging voor mij een hele nieuwe wereld open, want de oplossing tegen wallen bleek nog nooit zo simpel én dichtbij. Rode lippenstift is namelijk hét product tegen wallen! ‘Wat, rode lippenstift?’, zul jij nu ongetwijfeld denken, maar je leest het goed. Rode lippenstift maakt korte metten met wallen en oordeel zelf: gezien het resultaat in het filmpje, is het zeker het proberen waard!

Lees ook: Volle lippen op een natuurlijke manier? Dat kan met BioLips!