Rock Your Crystals van Hanneke Peeters is dé guide om jouw kristal te vinden

Kristallen zijn populairder dan ooit en ik heb al jaren een grote liefde voor deze heilzame stenen. Ik kijk er niet gek van op als iemand rozenkwarts, amethist of lapis lazuli in z’n zak heeft zitten. Op de dag van mijn bruiloft heb ik de bruidsmeisjes en getuigen allemaal een kettinkje met een persoonlijk kristal cadeau gedaan. Iets mooiers kun je niet geven! Daarom is het boek van Hanneke Peeters de ultieme guide om uit te vogelen welk kristal het beste bij jou past of bij iemand die je liefhebt.

Hanneke Peeters ken je misschien nog uit de tijd dat ze haar fijne woorden met de lezers van Enfait deelde. Dit waren immer artikelen met diepgang en herkenning voor veel van ons. Logisch want de ondernemende Hanneke heeft al heel wat ervaringen op haar naam staan. Zo begon ze ooit de vegan/glutenvrije lunchroom Beter&leuk, startte ze daarna met een opleiding tot Ayurvedisch therapeut om vervolgens Rock Your World op te bouwen. Rock Your World is ontstaan vanuit de persoonlijke behoefte om self-care, innerbeauty en wellbeing toegankelijk te maken met behulp van producten die voor iedereen toegankelijk zijn. Met experts creëerde ze blends met essentiële oliën en sprays die effect hebben op mind&body. Voor iedereen is er wel een passende spray of een kristal waardoor je je beter in je vel voelt. Alleen hoe vind je jouw favoriet? In het boek Rock Your Crystals ontrafel jij het raadsel van kristallen en zo kom je te weten welke kristal het beste bij je past!

Favoriete kristal van Hanneke
“Versteend hout vanwege de grondende energie! Omdat het nu best wel chaotisch is in mijn leven, leg ik de focus op gronding!”

Favoriete kristal van Annemarie
“Rozenkwarts is een van mijn favoriete kristallen omdat het staat voor liefde, compassie en tederheid. Op mijn nachtkastje liggen ook een Aventurijn voor geluk, optimisme, hoop en vreugde, een Mangano calciet voor eigenwaarde en verzachting en een Tijgeroog voor rechtvaardigheid, moed en bescherming. Baat het niet dan schaadt het niet.”

Het boek Rock Your Crystals koop je hier.