(RE)TREAT YOURSELF IN ROTTERDAM

Momenten van rust creëren voor jezelf is een must als je van hot naar her rent. Of dit nu een wandeling in de bossen betreft of een behandeling bij een beautysalon. Dit laatste is voor mij geen wekelijkse kost dus als ik het doe, doe ik het goed. Daarmee bedoel ik dat ik het ‘umfelt’ heel belangrijk vind. Bij Retreat in Rotterdam kom je binnen in een Parijs appartement waar je je meteen thuis voelt. Het is schoon, chic en ingetogen. Retreat staat voor luxe en dat is wat je krijgt.
retreat

Wat je ziet is een knappe omgeving zoals het heurt. Geen vieze handdoeken, afgesleten behandelbanken of stofnesten in de hoek. Want iew iew iew… daar gruwel ik van. Het is zo belangrijk om in een serene ruimte te belanden wil je je totaal kunnen ontspannen. Bij Retreat zit dit absoluut snor! Alles klopt, het interieur is zo mooi! Mag ik dit thuis ook? De behandelingen, heb ik van horen zeggen, zijn goddelijk en in de winkel kun je je laten verleiden door verrukkelijke niche beautyproducten.

retreat rotterdam

Zo is er make up van Rouge Bunny Rouge, zijn er parfums van BDK Paris en dan heb je nog de natuurlijke producten van Lola’s Apothecary. Dit zijn mijn favorieten:

lolas apothecary
Deze soufflé met natuurlijke ingrediënten smelt op je huid en zorgt voor een zijdezacht gevoel. NEED.
Lola’s Apothecary Balancing Body Soufflé, €40 via Retreat

blush
Blush in een stick. Never seen it before… en ik moet je zeggen heel handig on the go wanneer je niet wil dat je poeder verkruimeld.
Rouge Bunny Rouge blush, via Retreat

maison rebatchi
Een crèmige, bloemige en vooral bijzondere geur. Je riekt niet hetzelfde als de rest maar veel lekkerder.
Joyeux Osmanthe, €96 via Retreat

sundays
Nagellak zonder nasties in intenst mooie kleuren. Breng drie laagjes aan en je kunt een week vooruit.
Sundays nagellak, €20 via Retreat

BDK parfum
De geur van leer maar dan frisser en zachter… meer als wit, licht leer. Super fijn op de huid overdag en in de avond.
BDK Paris Creme De Cuir, €170 voor 100ml via Retreat

Retreat, Van Oldenbarneveltstraat 123, Rotterdam