Parfumhuis Zielinski & Rozen opent een boetiek in Nederland

Zielinski & Rozen is een ambachtelijk parfumhuis uit Jaffa dat dateert uit 1905. Vandaag is het Erez Rozen die het merk runt als parfumeur-alchemist en ideoloog. ‘Parfum is meer dan een geur, het raakt de ziel en weerspiegelt een unieke persoonlijkheid’ vertelt hij ons. ‘Geur kan ons veel vertellen: wie we zijn, hoe we ons voelen, hoe we denken, hoe we ons gedragen. Elk ingrediënt telt, net als elk moment’ Aldus Erez Rozen. Ben jij benieuwd naar de geuren? In de Utrechtsestraat in Amsterdam opent de eerste Nederlandse boetiek. 

Knappe zaak

Zielinski & Rozen’s staat niet alleen bekend om bijzondere geuren. Erez rozen vindt het belangrijk om te bouwen aan een community samen met acteurs, kunstenaars, chef-koks, ontwerpers en muzikanten. Zo wordt het merk geladen op een artistieke en creatieve manier. Dit zie je terug in alles. Van de flacons tot de campagne shoots en tuurlijk ook de uitstraling van de webshop en de boetieks.

Lees ook: geef je huid een boost in de herfst

Puur vakmanschap

Erez Rozen zoekt niet naar perfectie maar werkt vanuit jarenlang erfgoed en het bijbehorende vakmanschap. Voor zijn creaties maakt hij gebruik van natuurlijke materialen en dat resulteert in unieke geuren die tot leven komen in parfums, diffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzorgingsproducten. Allemaal verkrijgbaar in de nieuwe Amsterdamse boetiek.

Geuren zoals je ze nergens anders riekt

Nu we weten hoe Erez werkt, wil de neus ook wat. We zijn erg benieuwd naar de geuren die net even anders zijn dan je normaal gewend bent bij een Oer-Hollandse parfumzaak.  Neem nou een geur met Black Pepper, Vetiver, Neroli en Amber.  Een geur voor zorgeloze elegante & bohemiens, die vrijheid, creativiteit en comfort waarderen. Deze geur nodigt je uit om alles nieuw te proberen en op het hoogtepunt te stoppen. Het credo luidt: blijf je verwonderen over de wereld om je heen. Dat maakt ons nieuwsgierig, wat jij?

Zielinksi rozen

Alle geuren van Zielinski & Rozen zijn unisex en de prijzen variëren tussen de € 8,50 en € 215 in de boetiek en online. www.zielinskiandrozen.com @zielinskiandrozen_official