Overgewaaid uit Korea: SHIFT – Vitamin Shower Essence

Douchen. Voor de meeste mensen is het een dagelijks ritueel. Waarom zou je deze douchebeurt geen upgrade geven? Dit doe je ofcourse met een super snel te installeren filter én etherische oliën voor een ongekende douche-ervaring. De SHIFT – Vitamine Shower Essence. Wij hebben al vaak nagedacht over een filter om het kraanwater in huis te filteren. Mensen die een filter hebben merken dit bijvoorbeeld aan zachtere haren na het douchen. Alleen kost zo’n waterfilter een flinke duit en het is een gedoe om het te laten installeren. De SHIFT – Vitamine Shower Essence is daarom een fijn alternatief mét als bijkomstigheid een welriekende geur.

Een unieke uitvinding, dat vinden wij de SHIFT van H201 (de uitvinder van Vitamin Shower Essence) waarbij een fijne douche-ervaring het doel is. Deze zelf te monteren douchekop én filter met natuurlijk etherische olie-extracten zorgt voor een therapeutisch effect terwijl je onder de douche staat. Wie wil dit nou niet? Wij vinden deze opschroefbare douchekop met toegevoegde geur en vitamines een uitvinding!

De essences van SHIFT zijn van 100% voedselkwaliteit en er zitten alleen allergeen-vrije geurstoffen in waardoor iedere veilig kan douchen. De vitamine-douchefilter is een aanwinst in je badkamer omdat het lekker ruikt, je haar en huid worden zachter en je hebt geen bodylotion meer nodig. Er bestaat zelfs een SHIFT mini voor op reis! Met deze reisversie doet een gezin van 4 personen ongeveer twee weken. De normale SHIFT – Vitamin Shower Kit gaat nog véél langer mee. 45 tot 60 dagen voor een familie van 4 personen die dagelijks douchen. Dat is pas waar voor je geld.

shift

De complete box kost nu €60 (normaal €68) via HaruHarubeauty

Pamper je huid met So’Bio étic