Nurture van Abel is een zachte inclusieve geur

Jaren terug sprak ik met Frances Shoemack in Amsterdam nadat het vinden van een modern, chic en “long lasting” natuurlijk parfum voor haar onmogelijk bleek. Ik weet nog dat we elkaar spraken terwijl haar parfumhuis Abel Odor volop in ontwikkeling was. Samen met het team, mocht ik als een van de eerste de bijzondere geuren ruiken. Ik ken ze inmiddels allemaal, behalve het eau de parfum Nurture en daar ben ik zo nieuwsgierig naar!

Want Nurture is een geur die in 2018 gelanceerd werd, voor aanstaande moeders. Veilig om te gebruiken want vrij van alcohol en andere toxische stoffen.

Nurture van Abel Odor

Nurture is op de markt gebracht in samenwerking met Gray Label en gecreëerd door de Franse parfumeur Fanny Grau. Zij selecteerde de 100 procent plantaardige ingrediënten. Anti-allergeen en met helende eigenschappen. Het parfum bevat onder meer kalmerende roos, energieke oranjebloesem, gember (tegen misselijkheid) en sandelhout voor aarding. Het resultaat is een verfijnde, zachte geur die niet alleen bij moeders in de smaak viel. Want eigenijk wil iedereen een zacht, natuurlijk parfum zonder synthetische ingrediënten dat gewoon verdomde lekker ruikt.

Mannen en vrouwen van alle leeftijden vinden Nurture zalig en dat is dan ook de reden dat het inmiddels iconische parfum opnieuw gelanceerd werd. Er is nu ook een flacon van 100ml én de branding focust zich niet meer op zwangeren vrouwen, maar is inclusiever.

Nurture parfum

Frances Shoemack heeft de afgelopen tien jaar veel mogen bereiken en timmert nog steeds aan de weg om de beste natuurlijke parfums ter wereld te maken. Je huid is immers je grootste orgaan en neemt alles wat je erop smeert of sprayt op. Samen met master perfumer Isaac Sinclair, ook Nieuw-Zeelander, staat ze aan de wieg van Abel en zijn ze hard op weg om de industrie te veranderen. Dat belooft wat!

Abel discovery set

Ben jij ook zo benieuwd? Naast de grote flacons is er een unieke discovery set met vijf best sellers van Abel. Dus 5 x 1 ML om te ervaren welke geur het beste bij jou past. Uiteraard mag de  Cyan Nori (de wereldwijde bestseller van het merk) niet missen, maar ook de populaire geuren Pink Iris (een eigentijdse bloemengeur) en Green Cedar (een fluweelachtige houtgeur). En  Nurture en Pause, die elk op levensfases van personen in spelen zitten in de set. Zo worden baby’s rustig van de Nurture geur tijdens het borstvoeden en heeft Pause een positieve werking als je in je perimenopauze zit.

De geur Nurture is online verkrijgbaar Bij Gray Label en Abel Odor
Nurture Eau de Parfum – 30ml/ €85,- // Nurture Eau de Parfum – 100ml/ €165,-