NewMedicine tilt self-care naar een hoger niveau

NewMedicine is een nieuwe online omgeving, waar mensen met fysieke en mentale klachten direct geholpen worden. Dit doormiddel van op wetenschap gebaseerde supplementen, aangevuld met coaching sessies, lifestyle-interventies en therapieën. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

De bedenkers van NewMedicine zijn regulier en orthomoleculair arts Ninieck van Maasakker, werkzaam op de cardiochirurgie, en Caia van Maasakker die maar liefst drie keer een Olympische medaille aan de haak sloeg.

Lees ook : Bewust leven volgens de natuurlijke cycle.

Worstelen met gezondheidsklachten

Ninieck van Maasakker merkte op de werkvloer dat mensen die worstelen met burn-out, vermoeidheids-, spannings- of depressieve klachten vaak tegen lange wachttijden aanlopen in de reguliere zorg. Dit maakt de klachten vaak alleen maar erger. Volgens CBS, WHO kampen 1.3 miljoen van de beroepsbevolking met een vorm van burn-out klachten.

Korte lijntjes

NewMedicine heeft het begrip self-care naar een hoger niveau getild. Bij het online platform kun je snel en direct terecht voor een persoonlijke intake. Daarna volgt een op maat gemaakt behandelplan dat bestaat uit een abonnement op supplementen, eventueel aangevuld met consulten. Maandelijks worden de packs duurzaam door de brievenbus geleverd waarbij je eenmalig de unieke ultra-violet glazen bewaarpotten ontvangt.

De methode voor meer balans

De methode waarmee het team van NewMedicine werkt, focust zich op acht gebieden: gezonde voeding, natuurlijke therapieën, supplementen, cognitieve stimulatie, mentale ontlasting, welzijn, stressmanagement en lichamelijke beweging. Wanneer lichaam en geest in balans zijn, ben jij dat ook en dat voel je.

Voorkomen is beter dan genezen

Met alle kennis in huis wil NewMedicine jou in een vroeg stadium helpen om klachten te verminderen of verergeren. Voorkomen is immers beter dan genezen. Waarom zou je wachten met naar de dokter gaan als je je niet comfortabel voelt? Vroeg ingrijpen zorgt ervoor dat je je gezonder en fitter blijft voelen.

Ben jij benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op de website.