Neroli Nasimba is de ultieme geur voor als je heimwee hebt naar de zon

Geuren brengen herinneringen en emoties naar de oppervlakte en je reuk staat van alle zintuigen het dichtste bij je gevoel. Met een verfijnde combinatie geurnoten kan parfum zelfs zorgen voor aantrekkingskracht. Je wordt verleidelijk geprikkeld door geuren die we als lichaamseigen beschouwen, of die zelfs een beetje dierlijk kunnen ruiken. Back to nature en het nieuwe floral leather parfum Neroli Nasimba is het perfecte voorbeeld van zo’n verleidelijke geur.

Neroli Nasimba opent met heldere citrustonen van mandarijn en sprankelende roze peper. Deze levendige topnoten doen je denken aan de eerste zonnestralen in de ochtend. In het hart van de creatie ervaar je verschillende facetten van oranjebloesem, met de essentiële olie neroli in de hoofdrol. In de basis vind je rijke noten van cistus absolue, vetiver en Saffiano leer. Dit moleculaire ingrediënt is ontwikkeld bij IFF Research & Development en geeft een ietwat poederig, licht dierlijk karakter aan de noten van leer en suède.

Lees hier alles over de gezondheidsvoordelen van kombucha. 

De geur is gecreëerd door Maison Crivelli in samenwerking met Paul Guerlain die alle vrijheid kreeg om deze unieke geur te creëren. “Sommige bomen stonden in bloei en ik herinner mij de levendige geur van oranjebloesem. Helder, zoet en in compleet contrast met deze wilde wereld. Uit deze herinnering ontstond het verlangen om een gedurfde, verrassende geur te creëren” zegt Crivelli. Door dit klassieke ingrediënt in de parfumerie te combineren met de warme, diepe geur van leer, ontstond een contrastrijke geurcreatie.