Naïf Natural Skincare: 4 stappen voor een mooie glow

Een mooie glow en een gezonde huid, dat willen we allemaal wel. Ondertussen zijn we ons steeds bewuster van de rotzooi die in skincare producten verwerkt wordt. Bij Naïf hoef je je geen zorgen te maken over wat je op je gezicht smeert. Geen rotzooi, geen poespas. Gewoon goede natuurlijke producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en daarmee bedoelen we ook de verpakkingen die gemaakt zijn van suikerriet.

In veel skincare producten, zitten namelijk microplastics verwerkt. Deze minuscule stukjes plastic, zijn te klein voor een zuiveringssysteem en komen via het doucheputje in de zee terecht. Plastic Soup Foundation heeft als doel om microplastics in verzorgingsproducten te verbieden, zodat deze niet meer in het milieu terechtkomen. Naïf is de eerste Business Angel van de Plastic Soup Foundation. Dat betekent dat Naïf een zero plastic inside brand is. Goed voor jou én goed voor de wereld.

Vier stappen voor de ultieme glow
Om je huid goed te verzorgen en een glow te krijgen, heeft Naïf 4 stappen om de huid zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Naïf natural skincare

Stap 1: De Naïf Circulaire Face Scrub reinigt de huid en draagt een steentje bij aan een betere wereld. Het is de eerste gezichtsscrub waarin natuurlijke kalkkorrels, uit het Amsterdamse drinkwater, verwerkt zijn. Deze kalkkorrels maken de scrub circulair want ze komen uiteindelijk weer in het doucheputje terecht waarna ze weer uit het water gefilterd worden. De scrub kost €14,95.

Stap 2: Reinig de huid met de Naïf reinigende Face Wash. Je huid komt niet alleen in contact met vervuilende make-up maar ook bacteriën en luchtvervuiling hebben impact op de huid. Deze milde cleanser heeft zonnebloemolie als basis en verwijderd alle viezigheid. De Naïf Reinigende Face Wash kost €14,95.

Stap 3: Hydrateer de huid met de Naïf Nurturing Day Cream. Een natuurlijke dagcrème met avocado olie waardoor de huid soepel en gehydrateerd blijft. Door de antioxidanten beschermt de crème je tegen schadelijke invloeden van buitenaf met een natuurlijke SPF6 uit tomatenextract. De Naïf Nurturing Day Cream kost €22,95.

Stap 4: Last but not least is de Naïf Nurturing Night Cream. Terwijl je slaapt krijgt de huid de kans om te herstellen.
De verzorgende combinatie van zoete amandelolie, macademia- extract en shea butter helpt bij het reguleren en optimaliseren van de vochtbalans in je huid. De Naïf Nurturing Night Cream kost €22,95.

Voor onder de boom
De gezichtsverzorging cadeauset (€49,95) is een mooi cadeau voor onder de boom. De cadeauset bevat drie van de vier producten van de Naïf skincare lijn. De dag- en nachtcrème en de face scrub. daar ga je van stralen!

Langere wimpers of vollere wenkbrauwen? Lees vooral verder.