Liefhebber van een rozengeur? Dit zegt het over je

Rozengeur, een klassiek parfum, is een poosje uit beeld geweest maar komt weer volop terug. Steeds vaker kiezen vrouwen (en ook mannen!) voor een parfum met de geur van rozen.

De roos wordt van oudsher beschouwd als een vrouwelijke bloem en geur. Echter is het heel goed mogelijk dat je je als man ook aangetrokken voelt tot de geur.

Rozen ruiken opwekkend, harmoniserend en er zijn veel verschillende soorten geuren. Altijd heeft de roos een bepaalde frisheid. Wanneer je kiest voor een rozengeur, sta je positief in het leven en ben je zacht voor anderen.

Er zijn veel verschillende soorten rozenparfums omdat er veel rozensoorten zijn die allemaal een eigen geur hebben. De meest gebruikte rozen zijn de Damascus roos en de Meiroos, deze laatste wordt gebruikt in La Colle Noire, een kruidige, volle rozengeur van Dior.

La Colle Noire

Het parfum La Colle Noire is vernoemd naar het gelijknamige landgoed dat Christian Dior in 1951 kocht en dat al snel een bloemenparadijs werd: een oase van rust. De geur La Colle Noire is een ode aan de Meiroos en laat je een stukje van dit landgoed ervaren.

Intense geur

De Roos uit Grasse is uniek, kruidig en krachtig. De florale geur La Colle Noire weet met een ongekende intensiteit de rauwe en stralende schoonheid van rozen uit te drukken.

De geur kost €240 en is verkrijgbaar op de website van Dior