Legal of Illegal: welk nieuw parfum van SALLE PRIVÉE spreekt jou het meeste aan?

Het in Amsterdam gevestigde parfumhuis SALLE PRIVÉE, opgericht door Patrick Munsters, brengt niet vaak een nieuw parfum uit. Áls er dan een nieuwe lancering plaatsvindt, moet het goed zijn. Na een onzekere tijd blijven we lagen van een nieuw, net aangebroken tijdperk afpellen. Een tijd waarin we weer dingen mogen, waarin nieuwsgierigheid en realiteit elkaar ontmoeten.

Nieuwe tijden waarbij we weer in de verleiding komen om verlangens te volgen en daarbij ons plichtsbesef soms even aan de kant te zetten. Verantwoordelijk versus onverantwoordelijk. Want iedereen heeft twee kanten, dualiteit is verbonden aan de menselijke natuur en dierlijke instincten. Zo werkt het gewoon en wat is daar mis mee? Wat zou het leven zijn zonder af en toe een uitstapje naar de andere kant?

SALLE PRIVÉE House of Design lanceert met trots twee nieuwe, enigmatische geuren: Legal / Illegal, een Eau de Parfum en een Extrait de Parfum. Een duet van unisex parfums met vetiver in de basis, dat impulsen benadrukt en zintuigen uitdaagt in een filmische combinatie van twee aromatische krachten. Een nieuwe partner in crime om je andere kant te ontdekken en het onbekende te omarmen. Een state of mind gebotteld in twee flessen van 100 ml waarbij de kleur al verraad welke geur Legal en welke Illegal is.

legal illegal salle prive Legal is een eau de parfum en Illegal een extrait de parfum. Het zijn unisex geuren met vetiver in de basis waardoor beide geuren stevig geaard zijn en een rokerige basis hebben. Legal is opgebouwd met grapefruit, roze peper, kaneel, rozemarijn en sandelhout. Illegal bevat ondermeer de subtiel kruidige geur van CBD uit cannabis, kardemom, kasjmierhout en ambrettezaad. In eerste instantie ging onze voorkeur uit naar, what do you think: Illegal… maar na een tijdje krijgt Legal een hele verleidelijke geur op de huid. Legal it is! Of toch Illegal… zie je, het blijft lastig kiezen.

 

SALLE PRIVÉE LEGAL eau de parfum 100ml | €190 & SALLE PRIVÉE ILLEGAL extrait de parfum 100ml | €260
Beide verkrijgbaar bij Skins Cosmetics