Last van menstruatiepijn? Wiet is dé oplossing

Je leest het goed, vrouwen met last van menstruatiepijn kunnen wiet in hun vagina stoppen om de krampen te verminderen. Daar moet je toch niet aan denken? Het Amerikaanse – hoe kan het ook anders – merk Foria beweert dat hun pillen dé oplossing zijn voor vrouwen die het niet meer uithouden van de maandelijkse pijn.

foria

Last van hoest? Neem dit!

Foria kwam eerder met een cannabis spray die ervoor zorgt dat vrouwen het orgasme intenser ervaren. Sinds kort verkopen ze ook Foria Relief, vaginale pillen met een flinke portie THC en CBD, waardoor de spieren zich ontspannen en de krampen verdwijnen. Wiet wordt wel vaker medicinaal gebruikt, maar wij hadden hier nog nooit van gehoord. Het medicijn is dan ook nog niet goedgekeurd door de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration waar ze de kwaliteit van voedsel en medicijnen bewaken. Dus helemaal veilig is het nog niet. Want wat is het effect van de in cacaoboter verpakte THC en CBD op bijvoorbeeld een spiraal? En wat is het effect van wiet als het in je bloed wordt opgenomen?

Ik wilde m’n hormonen in balans brengen nadat er PCOS geconstateerd werd

Toch zijn de recensies op de website louter positief en schijnen veel vrouwen wiet in hun vagina te stoppen. Wiet is volgens Foria dan ook een natuurlijk medicijn dat op een holistische manier pijn verlicht. Je moet er trouwens wel flink wat geld voor neerleggen, vier pillen kosten vierenveertig dollar!