Dit is de perfecte geur in huis volgens je sterrenbeeld

Wij van Enfait zijn verzot op geurkaarsen, geurstokjes en roomsprays. We komen de winter niet door zonder. Vandaar een ode aan de lekkerste geur voor aankomend seizoen. De nieuwe niet-te-versmaden lekkere home collectie No.76 Courage des Bois van Marie-Stella-Maris. Een tijdloze geur die een warme en luxe sfeer creëert. De ingrediënten sandelhout en patchoeli zorgen voor de klassieke nuance, terwijl de toevoeging van het robuuste, exclusieve en lichtrokerige oudh de geur onderscheidend maakt. Oh en mooi dat ze staan!

Eigenlijk zijn wij er van overtuigd dat iedereen deze geur fijn vindt maar wat zeggen de sterren?

Maagd
Maagden zijn over het algemeen perfectionistisch en erg op hygiëne gesteld. Daarom past een schone, klassieke geur bij hen persoonlijkheid. No.76 Courage des Bois ruikt niet alleen intens, warm en kruidig maar ook zacht, zeepachtig en clean.

Schorpioen
Schorpioenen leven intens en daar passen intense geuren bij. Vollere, complexere geuren met verschillende houtsoorten die wat sterker zijn.

Boogschutter
Boogschutters zijn vuurtekens en erg reislustig. Ze zwichten vaak voor exotische geuren en zijn daarom een goede match met ‘No. 76 Courage des Bois’ door de lichtrokerige, mysterieuze oudh die je meeneemt naar het Midden-Oosten.

marie stella maris
Geurstokjes, €39 Marie-Stella-Maris