Interview: Maxime van Gelderen heeft grote dromen met Connecting The Dots

Wie Maxime van Gelderen volgt op social media, weet dat ze altijd en overal de mooiste plekken op de wereld weet te vinden. Met haar voortreffelijke smaak, een puik netwerk en een gigantische drive heeft ze de afgelopen jaren hard gewerkt aan haar eigen onderneming: Connecting The Dots (CTD). Een high-end agency waar je terecht kunt voor al jouw luxe reis en lifestyle wensen.

Sinds corona is het leven bruisender dan ooit. De knaldrang is real en mensen hebben zin in nieuwe ervaringen. Voor de meest bijzondere experiences moet je bij CTD, de onderneming van Maxime zijn. Niks is te gek, van verre reizen, de beste tafels voor lunch of diner in de populairste restaurants tot VIP services in clubs waar je normaal gesproken niet binnenkomt, ze regelt het!

Een neusje voor de mooiste plekken

“Ik heb geluk dat ik in mijn leven veel mooie plekken op de wereld heb gezien. Vanuit mijn ervaring ben ik jarenlang actief geweest bij gerenommeerde horeca ondernemingen. Wel geteld heb ik bij meer dan dertig horeca concepten de kneepjes van het vak geleerd. Naast mijn functie als PR & Marketing manager organiseerde ik de mooiste evenementen. Zo ben ik binnen deze culinaire wereld gestart met het openen van de eerste Ferilli’s in The College Hotel tot aan nieuw restaurant Mondi en werkte ik meer dan drie jaar lang bij The Entourage Group voor internationale restaurants als:  Izakaya, Mr Porter en The Duchess. Nieuwe restaurants en hotels deel ik met vrienden op Instagram. Binnen mijn netwerk kreeg ik steeds vaker de vraag of ik aanbevelingen had voor nieuwe hotspots in druk bezochte wereldsteden. Daarnaast ken ik veel mensen die VIP access willen voor de beste tafels in restaurants of clubs. Unieke locaties met wachtlijsten waren voor mij makkelijk te benaderen om daar alsnog iets te ‘fixen’, mede door het beheer van mijn warme relaties. Het verbaasde mij dat zelfs de grootste spelers in de conciërge service branch, als American Express of Quintessentially, dit eigenlijk niet lukte. Zo ontstond mijn uitgebreide service Connecting The Dots waarbij ik en mijn team waardevolle belevingen en mogelijkheden creëren over de hele wereld. Van het plannen van evenementen, huwelijken en reizen tot het boeken van tafels, wij regelen het. Efficiënt en zonder enige stress. We got you!”

Als jong meisje was mijn toekomst een raadsel, ik zou gaan ondernemen maar in wat?

“Ik heb van jongs af aan een enorme ondernemersdrang gehad maar, wat ik precies zou gaan doen, was voor mij een raadsel. In Florence volgde ik een creatieve mode management cursus, daarna werkte ik jarenlang voor Olcay Gulsen op het hoofdkantoor en ben ik afgestudeerd aan het AMFI. Na deze studie ben ik aan de slag gegaan voor PVH (Tommy Hilfiger) waar ik er al gauw (na ruim een jaar) achter kwam dat ik meer energie haalde uit het luxe segment horeca. Mede door mijn vriend toentertijd, een hotelier, bezocht ik de mooiste steden en hotels waarbij geweldige culinaire belevingen aan te pas kwamen. Zo is mijn passie aangewakkerd. Ik vind het heerlijk om de mooiste restaurants te bezoeken in samenhang met reizen en het ontdekken van nieuwe en traditionele hotspots om deze weer aan te raden aan anderen!”

ctd maxime

Vallen en opstaan

“Op 1 juli 2019 ben ik begonnen met CTD en door mijn ervaring en zeer uitgebreide netwerk groeide ik harder dan ik ooit had kunnen wensen. Echter, 6 maanden na mijn start kwam COVID-19 om de hoek kijken en dit was een flinke uitdaging. Alle evenementen, horeca of reizen werden geannuleerd en deuren, zelfs die van mijn nét geopende kantoor van ruim 1000m2 in Amsterdam Zuid, moesten sluiten. Deze tijd heeft mij veel geleerd. In een markt waar letterlijk niets meer mocht ben ik innovatief en creatief gaan nadenken wat er wel mogelijk was. Met CTD heb ik het nooit rustig gehad en hebben we altijd in oplossingen gedacht waardoor mijn bedrijf winsten bleef boeken. Ik ben dankbaar voor die tijd, het heeft mij zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak enorm ontwikkeld. Geen enkele uitdaging is mij meer te gek!”

Connecting The Dots gaat voor de extra mile

“Ik onderscheid mij middels een persoonlijke service. Bij Connecting The Dots krijg je de ‘full experience’ wat betekend dat wij verder denken dan alleen de vraag van de klant. Het gaat ons echt om de ware beleving en opvolging voor de beste tafel in een restaurant, de mooiste kamer in een hotel en fijnste reis voorzieningen die samen voor de meest unieke totaal beleving zorgen. Van een verfrissend welkomsdrankje bij aankomst, de chef van Nobu Malibu die aan tafel gedag komt zeggen tot aan cliënten hun eerste helikopter vlucht of private jet experience reserveren. Aan ieder detail wordt gedacht en wanneer iets echt niet lukt, komen wij altijd met een alternatief dat vaak nog beter is dan het voorgestelde verzoek. Dankzij ons uitgebreide en warme netwerk van hotels en restaurants vinden we altijd nog een goede tafel of kamer voor onze cliënten.”

Doen wat je zelf verkondigt!

“Er zijn hartstikke veel conciërge services die plekken aanbevelen waar ze zelf nog nooit zijn geweest. Het team van CTD is bereisd en op de mooiste internationale plekken geweest. Hierdoor maken wij uit eerste hand verschil omdat wij écht weten waar we het over hebben. We hebben het zelf ervaren. Mijn team van professionals is altijd als eerste op de nieuwste hotspots te vinden en wij doen er alles aan om direct een goede band met deze relaties op te bouwen.”

Maxime in drie woorden

“Ambitieus, sociaal en creatief”

Niets is té gek

“Onze service is voor de ‘lucky few’. Ondernemers, atleten en celebrities die het zich kunnen veroorloven om een bureau in te schakelen voor het organiseren van reserveringen en reizen. Iets wat de meeste mensen uiteraard zelf doen. Wat wij bieden is pure luxe en niets is te gek. Zo had ik laatst een voetballer die graag acht uur iets unieks wilde doen, gewoon zomaar om zijn vriendin te verrassen. In één Whatsapp bericht naar CTD meldde hij zich en nog geen 24 uur later werden ze per helikopter ingevlogen om in een van de mooiste chateaus in St-Tropez te verblijven. Hier werd hij samen met zijn vriendin verwelkomd, kregen ze een ontspannen koppel massage in de pas gerenoveerde spa en dineerde ze daarna romantisch in de rozentuin met verfijnde Japanse gerechten van Matsuhisa (de chef van Nobu), een live optreden en zonsondergang met het mooiste uitzicht over Ramatuelle. Na deze unieke, privé ervaring zou hij weer op tijd terug vliegen om de volgende dag fit terug te zijn voor de training. Kippenvel krijg ik als ik dit mag regelen! Onze cliënten werken zó hard en zijn zó bevoorrecht om via zulke zeer unieke ervaringen toch ‘quality time’ te kunnen spenderen.

Nee bestaat niet

“Zelf kan ik niet zo goed omgaan met mensen die niet in oplossingen denken, ik heb hier een allergie voor. Helaas zijn mijn ouders en leveranciers slachtoffer van mijn zéér eigenwijze gedrag. Vastberaden moet en zou ik altijd een manier vinden om toch iets voor elkaar te krijgen. Linksom of rechtsom, zelfs met een boodschap aan de hoogste piet in de hiërarchie, ik weet iedereen te overtuigen. Dus NEE wij zeggen nooit nee! Als je een man op de maan kan zetten, dan is een tafel regelen bij een volgeboekt restaurant met tientallen mensen op een wachtlijst toch appeltje eitje? Ik ga er honderd procent voor en gebruik mijn netwerk. Ken ik de eigenaar wellicht of de horeca groep die hierachter zit? Hoe kunnen we het alsnog zo goed mogelijk verzorgen zodat het voor beiden partijen interessant is? De grootste reden dat ik inmiddels werk, woon en leef in Dubai is omdat in deze ‘kermis cultuur’ alles kan. De klant is koning en er wordt altijd in mogelijkheden gedacht. Wellicht dat ik daarom goed ben in wat ik doe…”

Kers op de taart

“Mijn liefde voor het plannen en organiseren van restaurant openingen en evenementen is gevierd met de bekroning van de luxe hospitality industrie, door het winnen van de 2019 “30 onder de 30” prijs voor de prestigieuze Restaurant Marketeer & Innovators conferentie, The Ned in Londen. Met een werk ervaring van meer dan zes jaar binnen de hospitality & evenementen branche heb ik mijn portfolio royaal uitgebreid binnen de horeca, in toonaangevende steden als Amsterdam, Florence, Ibiza, Hamburg, München, Beiroet, Dubai en Barcelona.”

Toekomstdromen voor Connecting The Dots

“Groei, groei en nog eens groei! Mijn droom is dat CTD een wereldwijd begrip zal worden in de wereld van luxe hospitality met kantoren in metropolen als: Parijs, Londen en LA. Dat is onze stip op de horizon en iedere dag zijn we hard aan het schalen! Voor nu opereren wij veel Zuid- Frankrijk, Mykonos, Ibiza, Parijs, Londen, Dubai, Miami en LA. In een wereld waar alles binnen handbereik is, is het fijn om te weten wie je moet bellen 😉 CTD!”

Neem een kijkje op de website van Connecting The Dots voor alle services van Maxime van Gelderen. Naast CTD regelt Maxime ook de meest fenomenale destination weddings en events. Alles met oog voor detail, sfeer en aankleding. Wederom is niks te gek. Fingerlicking catering, danseressen, muzikanten of zelfs pauwen in de tuin. Meer weten? Kijk dan op MAXXIME WEDDINGS & EVENTS.

 

Lees ook: Lindsay van der Looij deelt haar beautygeheimen