Hoe zorg je dat de kerstdagen spannend worden?

De kerstdagen zijn voor sommige mensen het hoogtepunt van het jaar, voor anderen is het een van de vervelendste perioden van het jaar. Je moet bij al je familieleden langs, op je werk wordt de ene na de andere borrel gehouden en ondertussen moet je ook nog de kerstkaarten sturen. Een beetje afleiding in deze periode kan daarom geen kwaad. Wat is een prettigere vorm van afleiding dan het ontdekken van nieuwe seksuele mogelijkheden? Sla nieuwe wegen in op het moment dat je het gevoel hebt dat je enkel dingen moet doen. Seks is de beste manier om echt te ontspannen en om alles even lekker de boel de boel te laten.

Hoe kun je nieuwe wegen inslaan?

Het lastige aan nieuwe dingen ontdekken, is dat je vaak niet weet waar je moet beginnen met zoeken. Gelukkig zijn er manieren om te zorgen dat deze nieuwe sensaties naar jou komen, in plaats van dat jij ze moet opzoeken. Je kunt bijvoorbeeld een erotische adventskalender kopen. Met deze kalender heb je maar liefst vierentwintig mogelijkheden om nieuwe sensaties te ondergaan. Het idee van de kalender is eenvoudig, doch heel spannend: gedurende vierentwintig dagen kun je iedere dag een verrassing in de kalender vinden. Dit kan een blinddoek zijn, maar ook een levensechte dildo. Zo kom je vanzelf in aanraking met dingen waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden, of dat ze zo prettig waren. Je kunt de attributen gebruiken als single, maar je kunt ook gaan experimenteren met je partner.

Lees ook: dit zijn de meest geliefde Turkse ontwerpers

Smaakt het naar meer?

Het leuke aan de kalender is dat je nieuwe dingen gaat ontdekken. Misschien ontdek je wel dat het heel prettig is om een anale sensatie te ondergaan. In dat geval kun je eens gaan kijken hoe je deze nieuwe hobby kunt uitbouwen. Kijk eens in het aanbod van een goede sexshop om te zien wat je hier allemaal kunt kopen. Je kunt hier glijmiddel kopen om het inbrengen van verschillende speeltjes te vergemakkelijken. Soms moet je hier aan wennen maar durf je steeds een stap verder te gaan. Er is heel veel beschikbaar om je seksuele grenzen op te rekken, dus hou je vooral niet in.

Meer inspiratie nodig?

Mocht je meer inspiratie willen opdoen, dan kun je eens naar erotische verhalen gaan luisteren. Dit is een heel leuke manier om je grenzen te verleggen. Kijk eens goed van welk verhaal jij echt warm wordt en speel dit verhaal daarna eens in het echt na. Dit kan met jezelf zijn, maar ook met je partner. Reken maar dat dit jouw/ jullie seks weer spannend gaat maken. Kijk eens op de site van de betere sekswinkels om de mogelijkheden te bekijken.