Hoe pak je een regenachtige zomerdag aan?

It’s summer! Na de heerlijke zomerdagen van de afgelopen weken, zou je bijna vergeten dat we in Nederland wonen. Ons kikkerlandje zou ons kikkerlandje niet zijn zonder een paar goede spetter dagen. Maar wat trek je eigenlijk aan op een regenachtige zomerdag? Wij helpen je op weg…

Een lichte regenjas 
Een regenjas is natuurlijk ondenkbaar uit onze garderobe en dan het liefste eentje in een vrolijk, zomers kleurtje. Let er wel op dat je regenjas niet te zwaar en warm is. Door de hitte in combinatie met regen, kan het zo heerlijk broeierig worden. En zweten willen we natuurlijk het liefste vermijden…

Waterproof mascara
Tenzij je opzoek bent naar de ultieme drama look, is uitgelopen mascara niet waar op je zit te wachten. Daarom is het altijd verstandig om je wimpers te versieren met waterproof mascara.

Een paraplu
Uiteraard! En dan het liefste een heerlijk vrolijke, zoals deze van Ted Baker.

Enkellaarsjes

Met slippers wordt het natte voeten en ook sleehakken zijn met regenplassen alles behalve ideaal. Gelukkig zijn er altijd nog enkellaarsjes. Ideaal te combineren met zowel een rok als een luchtige broek. Dubbele punten voor een waterdicht enkellaarsje.

Een waterdicht horloge
Gezien je natuurlijk wel op tijd bij je afspraken wil komen en je telefoon niet waterdicht is. Uiteraard moet je klokje wel een beetje zomers aanvoelen. Kies daarom ook voor een lichte kleur. Wat dacht je van goud en zilver gecombineerd? Klassiek, modern en sexy. Precies zoals een goede zomeroutfit zou moeten zijn.

Lees ook: Blond haar? Citroen mee naar het strand