Helende producten uit Nederland van self-care brand The | Tides Wellness

Wellness creëert rust in ons vaak hectische bestaan. Iedereen heeft behoefte aan self-care rituelen waardoor je balans in het leven brengt. Rust voor je lijf is een must en met een dagje in de spa kom je er niet. Goed voor jezelf zorgen hoort een onderdeel te zijn van je dagelijkse routine. Elke dag een wellness moment. Dat is de gedachten van de founders van The | Tides Wellness, Kimmo Jacobs en Annemarie Wortman.

The | Tides Wellness is een duurzaam Nederlands spa en wellness merk waarin 100% pure Nederlandse grondstoffen verwerkt zijn. Denk aan zeewier, magnesium, zeezout, klei en algen. Allemaal hebben ze een versterkende, re-mineraliserende en revitaliserende werking. Alle ingrediënten in de formules zijn duurzaam geproduceerd en 100% biologisch afbreekbaar. Ze zijn vegan, gender neutraal, multifunctioneel en dierproefvrij

Van Nederlandse bodem

Wat de producten van The | Tides Wellness extra bijzonder maakt is de herkomst van de ingrediënten. Deze komen namelijk allemaal van Nederlandse bodem!  Wist je bijvoorbeeld dat onze zeewieren en algen duurzaam gekweekt worden in gezuiverd zeewater? En dat de 100% pure magnesium al 250 miljoen jaar verborgen ligt onder de Nederlandse bodem en de Waddenzee? Magnesium is een natuurlijk spierontspannend middel en het verlicht spierspanning, vermoeidheid en stijfheid. Daarnaast bevordert magnesium een goede nachtrust en wordt het gebruikt om huidaandoeningen zoals eczeem en acne mee te behandelen. Een wondermiddel mag je het best noemen en via de heerlijke producten van The | Tides kom jij aan je dagelijkse portie.

Wellness als preventieve geneeskunst

In essentie gaat wellness over preventie en gezondheid. Dit wil zeggen dat je goed voor jezelf moet zorgen op lichamelijk, emotioneel een mentaal vlak. Elke dag. Het is zo makkelijk om aan jezelf voorbij te gaan. Door de constante 24/7 connectivity, stress, prikkels, reizen, suiker, alcohol en blootstelling aan andere chemicaliën is het niet onwaarschijnlijk om een keer uitgeput te raken. Voordat je ‘leeg’ bent en echt ziek wordt, is gas terugnemen bittere noodzaak. Neem de tijd om te herstellen van overbelasting. Plan bewust rustmomenten in voor jezelf en leg je telefoon vooral weg! Mediteer, spendeer tijd met geliefden en ga de natuur in. Oh en zorg goed voor jezelf met helende producten! Niks zo fijn als een aromatisch bad met helende ingrediënten of een body olie waar je weer energie van krijgt.

The | Tides

Je shopt de hele wellness collectie hier. De producten van The | Tides Wellness worden ook gebruikt in s’werelds meest luxueuze spa’s. Denk aan de Akasha Holistic Wellbeing in Amsterdam.