Green Lifestyle Store opent pop-up in de Amsterdamse Pijp

Je casa vol groen, ik.houd.ervan! Eigenlijk kan het me niet groen genoeg zijn zo in m’n 50m2 poppenhuis in Amsterdam-Oost. In m’n zoektocht naar toffe planten, kwam ik al snel uit bij Green Lifestyle Store, de webshop voor je touch of green. En hoé leuk, want ze hebben as we speak een pop-up store in de Amsterdamse Pijp geopend. Van 4 t/m 30 september kan je met of zonder je groene vingers terecht in de Gerard Doustraat 76.

Green Lifestyle Store goes offline

Zo’n twee jaar geleden zijn de marketing / styling zusjes Denise en Britt Green Lifestyle Store gestart. Ze merkten dat er steeds meer behoefte aan een groen (botanisch) interieur kwam, maar dat mensen vaak ‘geen tijd’ hadden om een tuincentrum te bezoeken. En zo ontstond het online concept Green Lifestyle Store. Een concept waardoor je op elk gewenst moment je dose of green in huis kan halen. Verwacht kwalitatief zeer goede planten mét matchy pot die rechtstreeks van de kweker bij jou thuis in een plantvriendelijke doos worden bezorgd. Hoe tof dat Green Lifestyle Store voor een paar weken de stap naar offline maakt. Mocht je ze nog niet kennen, dan is dit het moment voor een kennismaking!

Groene revolutie is here to stay

Op het gebied van binnen- en buitenplanten een groentje? Tijdens een zeer charmant, fotogeniek breaky van Pluk Amsterdam praatte trendwatcherJudith Klute van FloraMedia ons bij over de groene revolutie die gaande is. Jups een ware revolutie! Meer en meer zijn we met z’n allen op zoek naar lokale, duurzame producten met een goed verhaal. Zo ook in de groene wereld. Ooit gedacht dat de plantenbusiness bezig is met trends als ‘urbanisation’, ‘coolness of trash’ en ‘anti-ageing’? De girlbosses van Green Lifestyle Store houden al deze trends graag nauwlettend voor je in de gaten.

Wist je trouwens dat er slaapkamerplanten zijn die je schoonheidsslaapje een boost kunnen geven? Ik schreef er hier eerder over. Ook groens als aloë vera kan je bij de Green Lifestyle Store pop-up óf online in je winkelmandje doen. Let’s go green guys!

Green Lifestyle Store Amsterdam

Green Lifestyle Store Amsterdam

Green Lifestyle Store Amsterdam