Gepersonaliseerde skincare is de toekomst

Iedereen, jong, oud, man, vrouw, houdt zich bezig met skincare. Baby’s worden al ingesmeerd met verzachtende oliën en zalfjes om de huid te voeden en verzorgen. Als je ouder wordt, ga je zelf keuzen maken over wat je wel of júíst niet smeert. En de keuze is gigantisch.

Lees ook: clean beauty, dit betekent het

De een heeft baat bij producten voor een droge huid en de ander wil niets liever dan een middel tegen z’n puistjes. Alleen wat werkt écht? En wat als je een onrustige huid hebt die ook droog is? Om met de juiste producten te smeren, moet je je echt in de materie verdiepen. Of een skincare specialist raadplegen. Of je kiest voor gepersonaliseerde skincare op recept, dan weet je zeker dat je goed zit!

Gepersonaliseerde skincare

Prescription® is een mooi voorbeeld van gepersonaliseerde skincare. Ze bieden als een van de eerste merken huidverzorging op maat, afgestemd op jouw specifieke levensstijl en huidwensen.  Voor de een betekent dit producten die een bepaalde huidissue, zoals acne, aanpakken en de ander heeft enkel verzorging nodig om een gezonde huidconditie te behouden.

Hoe dit werkt?

Prescription®  is het briljante idee van de twee vrouwen achter de Soap Treatment store. Met een bak ervaring, smart skin experts in huis en intensieve onderzoeken en testen lanceerde ze het concept.

Ze weten alles van huidverbetering, ingrediënten, doseringen, skin concerns, actives, werkstoffen en nog veel veel meer. Deze kennis is gebundeld in een online tool waarmee jij gewoon thuis précies datgene kan bestellen waar jouw huid behoefte aan heeft. Easy does it!

Via de link ‘get your prescription’ beantwoord je enkele vragen om
een indicatie te krijgen welke actieve ingrediënten jouw huid nodig heeft. Wat zijn je grootste skin
concerns, wat zou je graag veranderen? De uitkomst is een persoonlijk recept, welke dagelijkse
routine en bijbehorende producten voor jou perfect zouden zijn.

Behandeling op maat

De producten van Prescription® worden ook gebruikt om gepersonaliseerde Prescription® treatments aan te bieden bij ruim 150 huidinstituten door heel Nederland en België. Niet alleen effectief maar ook zeer ontspannend!

vrouw met huidverzorging

Hoge concentratie werkzame ingrediënten

Het voordeel van de gepersonaliseerde skincare van Prescription®  is dat de producten hooggedoseerde Actives bevatten. Denk aan retinol, niacinamida en glycolzuur die je kunt mixen met de vegan basics zoals de Edelweiss cream of de Bisabolol balm. De producten doen wat ze beloven en hebben geen gekke geurtjes of andere toevoegingen. Puur en persoonlijk. Dat is de missie van skincare op recept.