Geef je huid een boost met deze skincare voor de herfst

In de herfst kan de huid wel wat extra aandacht gebruiken. Door de UV straling van de heerlijke zon bevat de huid aanzienlijk minder antioxidanten. Door de zon heeft het collageen een flinke optater gekregen en is de hydratatiebalans verstoord. Om nog maar niet te spreken over de zee, airco en andere invloeden van buitenaf. Niet zo gek dat de huid vanaf september vaak wat onrustiger aan begint te voelen. Wij hebben de beste skincare voor de herfst op een rijtje gezet.

Bijna altijd wordt de huid in de herfst en winter wat droger. Het kan geen kwaad om jouw verzorgingsritueel wat aan te passen. Je huid heeft behoefte aan vollere producten en hydratatie. Daarnaast raden wij aan om de huid te exfoliëren omdat er door de opbouw van pigment verkleuring kan ontstaan. Een goede exfoliant verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar helpt ook pigmentvlekken verminderen

ICE Ceramide Moisturizing Cream van Sunday Riley

Ice Sunday Riley

ICE Ceramide Moisturizing Cream van Sunday Riley is een rijke, maar lichtgewicht crème die de huid optimaal hydrateert en daarnaast de vochtbarrière van de huid verterkt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze crème zorgt ervoor dat de huid in balans blijft, voorkomt veroudering en zorgt ervoor dat ‘ie weer straalt. Dit komt door de werkzame ceramiden (lipiden) die voorkomen dat de huid uitdroogt, vitamine F waardoor het effect van ceramiden wordt versterkt, kokosnoot waardoor de huid minder vocht verliest, bietenwortelextract waardoor de korte- en langetermijnoorzaken van uitdroging worden aangepakt, rode-algenextract en granaatappel sterolen met een hoge concentratie antioxidanten die de huid beschermen en huidveroudering voorkomen. Het product is geschikt voor de normale tot droge huid en er wordt geadviseerd om het tweemaal daags aan te brengen (’s ochtends en ’s avonds).

€65 voor 50ml ICE Ceramide Moisturizing Cream via Skins Cosmetics

 

Good Genes Glycolic Acid Treatment van Sunday Riley

good genes

Good Genes Glycolic Acid Treatment is wereldwijd de bestseller van Sunday Riley. Het product exfolieert de geirriteerde, door zon beschadigde huid en zorgt voor een herstel na de zomer waardoor jouw huid weer straalt. Door de treatment enkele weken te gebruiken merk je dat de huid helderder wordt, fijne lijntjes verdwijnen en je krijgt een egalere teint. De Good Genes Glycolic Acid Treatment dringt het oppervlak van de huid binnen met minuscule glycolzuurmoleculen, die diep in de huid zinken om porie-verstoppend vuil te verwijderen en schade te herstellen. Dit alles op een veilige manier. De huid wordt geëxfolieerd door gezuiverd melkzuur, krijgt een heldere teint door zoethout, voelt strakker aan door citroengras, wordt gekalmeerd door arnica en het zeldzame cactusvijg-extract. Al met al een perfecte oppepper na de zomer!

€143 voor 50ml Good Genes Glycolic Acid Treatment via Skins Cosmetics