Geef een ervaring cadeau: Akasha Holistic Wellbeing introduceert allereerste editie Akasha Health Summit

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Niks. Of een ervaring. Dit laatste is een stuk leuker, vooral als je de ervaring samen kunt beleven in het mooiste hotel van Amsterdam. Begin februari organiseert de Akasha spa in het Conservatorium hotel namelijk de eerste editie van Akasha Health Summit! Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 kun je je een weekend lang onderdompelen in een happy, healthy en holistische levensstijl. Dit wil je…

Gedurende twee dagen kun je in Akasha terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid, voeding, beweging en een happy mind. In de vorm van lezingen, workshops, persoonlijke consult en masterclasses kom je weer helemaal tot jezelf. Het gehele programma vind je hier maar wij garanderen je: je loopt zen het hotel weer uit! Neem vooral een massage of neem deel aan een yogasessie. Kies datgene waar jij je fijn bij voelt en vertroetel je lichaam en geest!

Beauty expert Karen van Ede spijkert je bij over hoe jij jouw beauty ritueel kunt verduurzamen, kom erachter welke supplementen het beste bij jou passen en schuif aan bij een Feng Shui masterclass of een lezing van Dokter Juriaan Galavazi. Ook geeft Hanneke van Rock Your World workshops met met kristallen. Kortom: allemaal dingen die je niet mag missen.

Voor de summit zijn er verschillende soorten tickets te verkrijgen, denk aan: een Wellness Weekender voor twee personen inclusief overnachting in het hotel, een 2-Day Summit ticket, 1-Day Summit ticket maar ook speciale ‘Mom-To-Be’ Summit tickets als perfecte cadeau voor een babyshower.
Met een 3-sessions tickets kan je al vanaf €90,- een bezoek brengen aan de Akasha Health Summit 2019.

De Akasha Health Summit tickets zijn vanaf 8 november beschikbaar en het ultieme kerstcadeau om weg te geven aan vrienden en familie om met een happy, healthy en holistische start het nieuwe jaar te beginnen.
Zie voor meer informatie onderstaande link:
http://www.conservatoriumhotel.com/akasha-health-summit

Sakasha