Als je regelmatig bramen eet krijg je een betere relatie

Het overkomt iedereen: opeens is de spanning in je relatie weg. Noem het een sleur of gewoon de realiteit. Je wordt ondergedompeld in het werk, hebt issues op privé gebied of zit niet zo lekker in je vel. Allemaal redenen waarom het even niet zo lekker loopt tussen jullie.

Toch zou het fijn zijn als jullie seksleven weer een boost krijgt en gelukkig zijn er genoeg middelen verkrijgbaar om dit te realiseren. Wil je niet meteen naar een potje met pillen grijpen? Dan zijn er gelukkig ook heel veel natuurlijke boosters die de romantiek en spanning doen wederkeren. We hebben het niet over oesters en chocolade – die schijnen juist niet te helpen! Nee, we praten over gezond spul waardoor je je ook fitter voelt en iedereen weet: zelfverzekerdheid maakt je vanzelf sexy.

Zwarte bramen
Zwarte bramen en de zaadjes zitten vol antioxidanten. Bovendien zorgen de phytostoffen ervoor dat je extra hormonen aanmaakt waardoor je libido piekt en je uithoudingsvermogen oneindig lijkt. Probeer het eens…

Zoete aardappel
Zoete aardappels zitten vol kalium wat zorgt voor een gezonde bloeddruk. Vooral bij mannen kan een verhoogde bloeddruk leiden tot erectieproblemen en dat is maar een klein probleem als je kijkt naar de andere gezondheidsrisico’s van een hoge bloeddruk.

Pijnboompitjes
Het zijn kleine krachtpatsers: pijnboompitjes. Ze zorgen voor een goede doorstroming van het bloed en bevatten mangaan, koper, zink, ijzer, pinoleenzuur en magnesium. Als het bloed stroomt is je libido vanzelf hoger. Pasta pesto op jullie date-night is geen slecht plan!

Broccoli
Persoonlijk ben ik geen liefhebben van broccoli en de kans dat er een rups in zit is best groot. Toch moeten we massaal broccoli eten want het is gezond en lustopwekkend. Dit heeft het groene ding aan z’n hoge dosis magnesium te danken, een mineraal dat invloed heeft op je zenuwen en spieren. Ook de hartspier krijgt meer kracht waardoor het bloed beter door je lichaam stroomt naar plekken waar het nodig is, als je begrijpt wat we bedoelen…

Vijgen
Vijgen worden al eeuwen gezien als een sensuele vrucht. Ze zitten vol vitamines, calcium, ijzer, kalium en zink. Adam en Eva bedekten hun edele delen met vijgenblad, de oude Grieken associeerde de vijg met liefde en vruchtbaarheid en ook de sensuele Cleopatra kon er geen genoeg van krijgen.

Lees ook: Miljonair worden? Dan moet je maandelijks zoveel geld besparen.